A Sztárban sztár leszek! énekesnője kénytelen volt külföldre költözni: itt él most

Krizsán Lili a Sztárban sztár leszek! című műsornak köszönheti az itthoni ismertséget, de most áttette a székhelyét külföldre.

2023. június 5., 10:11

Szerző:

A Sztárban sztár leszek! második évada után aggasztó hírek érkeztek a műsorban feltűnt egyik énekesnőről: Krizsán Liliről. A fiatal tehetség anorexia miatt került kórházba, de végül úrrá tudott lenni betegségén, azonban most áprilisban azt jelentette be, hogy visszavonul.

Azért a Borsnak nyilatkozott egyet a hétvégén, méghozzá arról, hogy új életet kezdett, de nem itthon, hanem Ausztriában. Így beszél a költözés okairól:

„nem éreztem jól magam otthon, vágytam arra, hogy kiszabaduljak a nagyvilágba. Nagyjából nyolc éve kezdtem el a zenével foglalkozni, egyre jobban érett bennem a gondolat, hogy más irányba kellene indulnom.”

Ennek megfelelően Krizsán Lili életében most mellékvágányra került a zene, mint mondja, úgysem volt elég munkája-felkérése énekesnőnél, de már nem is ez a legfontosabb a számára, hanem az, hogy boldog legyen.

Mostani, kinti életéről többek között a következőket mondja:

„egy nagyon jó kis lakásom van, jól érzem magam, szuper emberek között vagyok, életem legjobb döntése volt, hogy útnak indultam és eljöttem. Soha nem éreztem ilyen jól magam a bőrömben. Hétköznapi emberként élem az életemet, dolgozom, nagyon szeretem a munkámat.”

Az nem derül ki az interjúból, hogy pontosan mi is ez a nem zenei munka, amit most végez, de korábban Krizsán Lili beszélt arról, hogy volt már hosztesz és pizzafutár is.

Krizsán Lili közben az étkezési problémákkal és ezek mentális hátterével is foglalkozik tovább, legutóbb az Instagramon posztolt a témában. Említi többek között azt is, hogy örül, hogy most egészséges és jól van, és nem szeretne több médiaszereplést vállalni azzal kapcsolatban, hogy min ment keresztül betegsége legrosszabb időszakában.

(Kiemelt kép: Krizsán Lili Instagramja)