Tóth Andi után újabb magyar énekesnő jelentette be a visszavonulását

Nem Tóth Andi az egyetlen, akinek elege lett.

2023. április 17., 13:19

Szerző:

Márciusban bombaként robbant a hír, hogy Tóth Andi visszavonul a zenéléstől. Most azonban a Sztárban Sztár leszek! egyik népszerű csillaga, Krizsán Lili is úgy döntött, hogy befejezi a zenei pályafutását, valamint a média világából sem kér többet.

„8 éven át minden napom erről szólt.. megírtam egy ep-t , sok - sok solo dalt .. részt vettem műsorokban , besegítettem itt-ott.. láttam sok -sok csínját-bínját a szakmának.
H(Kosszas , nehéz elmélkedés után odajutottam , hogy az első a boldogságom..és hogy legyen egy stabil - sikeres életem.. Ezek az évek mindenről szóltak csak erről nem… Az utóbbi időben csak elvett tőlem ez az egész…Szívem - lelkem benne volt minden egyes projectben.. Éjjel-nappal , esőben , szélben , fagyban csináltam és csináltam .. minden időm , energiám , pénzem , kapcsolatom , egészségem (…) , rááldoztam a zenére…, DE elkezdtem azt érezni , hogy elveszett a boldogság érzés.. már nem azt adja , amit adott nekem.. nem “megnyugvás” vagy öröm , hanem sokkal inkább szorongás , megfelelési kényszer , csalódottság és bizonytalanság…”

- írta a posztjában Krizsán Lili, aki hozzátette, hogy nincs elkeseredve, mert ez egy átgondolt döntés volt. 

Az énekesnő elmondta, hogy nem fog eltűnni, de teljesen más területen lesz jelen.

A teljes posztot itt olvashatja el:

(Kiemelt kép: Tóth Andi Instagramja)