Kórházból jelentkezett be a Sztárban sztár leszek! anorexiás sztárja

Drámai üzenetet tett közzé a kórházból az anorexiával küzdő énekesnő.

2021. december 15., 09:16

Szerző:

A Sztárban sztár leszek! idei döntősei közül az egyik legemlékezetesebb személyiség volt Krizsán Lili, aki anorexiával küzd, és most a kórházból jelentkezett be az Instagramon.

A 21 éves, 44 kilóra lefogyott lány már korábban is beszélt evészavaráról, amely az életveszély közelébe sodorta, ezért kellett a műsor után kórházba feküdnie.

„A laboreredményem szörnyű lett, a káliumszintem annyira alacsony, hogy sürgősen kezelésre lesz szükségem. Nyilván erőtlenebb vagyok és szédülékeny. Össze kell szednem magam, nem állhatok színpadra úgy, hogy bármikor leszédülhetek róla. Elő akarom adni a dalaimat és énekesnő akarok lenni, ez ad erőt nekem! Két hétre biztos, hogy befekszem a kórházba, ahol táplálnak majd, vitaminos és gyógyszeres kezelést kapok”

– mondta Krizsán Lili korábban a Borsnak.

Nos, az énekesnő valóban be is feküdt a kórházba, innen jelentkezett be kedden az Instagramon.

„Írtam egy listát 2021-re a céljaimról/álmaimról, amit megszerettem volna valósítani. Picit több, mint 2 hét maradt, és még egy utolsó pont hátra van, ami talán a legtöbb fájdalmat okozta az évben, de ez is ki lesz pipálva... A mosolyom visszaszerzem, és soha többet nem adom senkinek, semminek, semmiért. Nagyon sok terv van ‘22-re… LILKÓ nem áll meg... Remélem, egy hasonlóan fantasztikus év fogja kezdetét venni. (Együtt veletek.) Szurkoljatok, hogy minden jól menjen… Végül pedig továbbra is... „érzem a hitem, ami elhoz majd minden csodát...””

– írja Krizsán Lili az alábbi posztban. Itt elhelyezett egy hozzászólást a Sztárban sztár leszek! zsűrijének egyik tagja, Köllő Babett is, aki különösen szoros kapcsolatot ápolt az énekesnővel. „Ezt szeretem! A harcos, küzdős Lilkót” – kommentálja Köllő Babett a posztot egy vörös szív kíséretében.

(Kiemelt kép: Krizsán Lili Instagramja)