Szorcsik Viki: Voltak, akik nálam sokkal bicskanyitogatóbban viselkedtek

Szorcsik Viki körül egész héten forrongtak a kedélyek, a hétvégén interjúban magyarázta el a helyzetet.

2022. december 11., 07:21

Szerző:

A héten sugározta a TV2, hogy mennyire elmérgesedett a viszony a Farm VIP két játékosa, Szorcsik Viki és Mischinger Péter között. A színésznő vasvillás beszólása az exatlonos sportoló szerint akár becsületsértés és rágalmazás is lehetne, de mindkét szereplő elengedte már az ügyet. Az alábbi, hónapokkal a forgatás után készült fotón együtt is szerepelnek.

Nos, a Bors friss interjújában Szorcsik Viki kiemeli, hogy igazságtalannak tartja, hogy ilyen durva támadások érik a kommentelőktől a műsorban való szereplése miatt. Mint mondja, megérti, hogy valakik így vezetik le a frusztrációikat, de úgy érzi, meg kell értenie az embereknek, hogy ő nem olyan, mint ami a stresszes, egyhónapos forgatáson készült műsor legdurvább jeleneteiből kiderül.

„Én soha nem bántottam senkit a sajtóban, hanem játszottam a saját eszközeimmel, ami lehet, nem tetszik mindenkinek, de ez egy játék, ahol nagyon sok múlik azon, ki mit tesz bele a dologba! És meg fogom védeni magam, mert a hazugság a legfőbb bűnök közé tartozik. Engedtessen meg, hogy én is elmondhassam a véleményem az engem ért vádak után! Voltak, akik nálam sokkal bicskanyitogatóbban viselkedtek, csak azt nem nagyon látják a nézők, mert a háttérben, alattomosan, sutyorogva keverték a kártyát, uszítottak embereket egymásnak, mindezt a képernyőn mosolyogva és bájosan előadva. És sokszor ennek a lecsapódását láthatja a néző. Nekem tiszta a lelkiismeretem és ez a legfontosabb”

– többek között ezt nyilatkozta Szorcsik Viki, utalva arra, hogy a játék más versenyzői hazudtak, illetve alattomosak voltak, de hogy konkrétan kikre gondol, az nem derül ki a nyilatkozatából.

Hozzáteszi, hogy azon kívül, hogy a műsor alatt rövid románc szövődött közte és Csuti között, barátokat is szerzett: Visváder Tamással, Smaltig Dalmával és Völgyi Zsuzsival azóta is rendszeresen beszélnek. Szorcsik Viki közben az RTL-en A séf meg a többiek című sorozatban látható.

(Kiemelt kép: Szorcsik Viki Instagramja)

Az 55 év felettieket is beszippantotta a közösségi média. Többet nyomkodják a Facebookot, mint amennyi időt tévénézéssel vagy családi programokkal töltenek, 61 százalékuk szokott podcasteket hallgatni vagy nézni, és közel egyharmaduk volt már címzettje szexuális tartalmú üzenetnek.