Népszerű magyar modell hajtott a sínek elé: napok óta készült a halálra

Szőnyi Ildikó a 80-as évek egyik legismertebb szupermodellje volt. 

2022. augusztus 31., 10:13

Szerző:

Szőnyi Ildikó vasárnap késő este egy személyvonat elé hajtott az autójával. Az egykori szupermodell karrierje a 80-as években kezdődött és másfél évtizedig szárnyalt is a karrierje. A tragédia Nyúl közelében történt. Most azonban kiderült, hogy az elhunyt modell napok óta készült a halálra. 

A modell élete néhány évtizeddel ezelőtt egy igazi tündérmese volt: a modellszakmában imádták, férjhez ment, gyermeket szült és látszólag minden tökéletes volt. Később azonban Szőnyi Ildikó házassága zátonyra futott és az imádott fiával is megromlott  a kapcsolata. Arra is fény derült, hogy egészségügyi problémákkal küzdött.

Néhány évvel ezelőtt még vissza akart térni a modell szakmába Szőnyi Ildikó:

„Pár éve keresett meg azzal, hogy szeretne visszatérni a modellszakmába. Azt látta, hogy a korosztálybeli egykori kolléganői is dolgoznak, sőt, egyre nagyobb kereslet van rájuk, így ő is meg akarta vetni újra a lábát. Tele volt tervvel és életszeretettel. Gyönyörű nő volt, jókedvű, vidám, de aztán, ahogy a később láttam, nem sikerült neki a nagy áttörés”

- nyilatkozta Marjai Judit fotós a Blikknek.

Egy neve elhallgatását kérő ismerős is elárulta, hogy mi vezethetett a tragédiáig: 

„Igazán sosem tudta feldolgozni, hogy tönkrement a házassága, sok harccal járt a válásuk, amely felőrölte, miközben a szeretett fiaival is eltávolodtak egymástól, amibe szinte belebetegedett... Súlyos betegséggel küzdött, amely elvette az erejét és az életszeretetét is. Emellett egy ingatlan adásvételével kapcsolatos anyagi problémái is voltak, ez is megnehezítette a mindennapjait. Így visszanézve a Facebook-oldalára kiírt utolsó posztjait, már utalt arra, hogy készül a halálra...”

 - mondta a bennfentes.

Ne írjatok, köszönöm

- írta az utolsó posztjában Szőnyi Ildikó. 

Ha segítség kell

Ha Önnek vagy valakinek a környezetében segítségre van szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 

116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

(Kiemelt kép - Youtube)