Szívszorító fotók: így van most Bruce Willis – nem láttuk így a demencia-diagnózisa óta

Bruce Willis rendkívül ritkán mutatkozik nyilvánosan, amióta a betegsége kiderült.

2024. szeptember 10., 11:09

Szerző:

Másfél egy éve annak, hogy Bruce Willis demencia-diagnózisa publikus lett. A 69 éves színész felesége, Emma Heming Willis szerint az egykori akciófilm-sztár mostanra gyakorlatilag teljesen nonverbálissá vált, de továbbra is gondoskodó és szerető családja körében él. Ők szoktak róla alkalmanként egy-egy fotót posztolni, de most paparazzóképek készültek.

Bruce Willis autóban

Különösebb sztori nincs a Daily Mail által közölt fotókhoz: Bruce Willis a testőreivel autózott a kaliforniai Studio Cityben, amikor készült róla néhány kép. A színész az anyósülésen foglalt helyet, baseballsapkát és csíkos inget viselt.

A fenti kép azonban már csak azért is jelentős, mert Bruce Willis friss fotóval utoljára márciusban tűnt fel felesége Instagramján. Emma Heming Willis ekkor a következőket írta:

„Ma van a 15. házassági évfordulónk! És ma választhatok. Vagy elmerülök a bánatban, vagy megünneplem. Ezt nevezem én «figyelemre méltó átértelmezésnek». Azt tudom, hogy nagyon sok minden van, amit ünnepelhetünk. Az egyesülésünk és a kapcsolatunk valószínűleg erősebb, mint valaha. Van két okos, vidám és egészséges lányunk. Olyan családi egységünk van, amely a kölcsönös tiszteletre és csodálatra épül. És egyszerűen csak szeretem és imádom azt a férfit, akihez hozzámentem. Annyira büszke vagyok arra, amit létrehoztunk és továbbra is létrehozunk. Szóval, boldog kristályévfordulót nekünk!”

Alább találja a posztot, ami a fentieket tartalmazza.

Bruce Willis már nem beszél, nem olvas

Emma Heming Willis tavaly adott hosszabb interjút a férje állapotáról, amiben említi többek között azt is, hogy a demencia nemcsak az érintett, hanem az egész családja betegsége:

„Nehéz annak a személynek, akit diagnosztizálnak, de nehéz a családnak is. És ez nincs másként Bruce-nál, vagy nálam vagy a lányainknál sem. És amikor azt mondják, hogy ez egy családi betegség... tényleg az.”

Később a család egy barátja, Glenn Gordon Caront a következőket mondta Bruce Willisről az Express című lap által közölt interjú szerint:

„Szenvedélyesen szeretett olvasni – nem akarta, hogy ezt bárki tudja róla –, és most már nem olvas. A nyelvi képességeknek már nincs birtokában, de még mindig ő Bruce... Hálás az ember, hogy Bruce még jelen tud lenni, de az életöröm már eltűnt.”

Ezt Emma Heming Willis is megerősítette: Bruce Willis már egy ideje nonverbális, azaz nem beszél, képtelen szavakkal kommunikálni.

(Kiemelt kép: Scout LaRue Willis Instagramja)