Reklámokból is ismert színész-humoristanő lett titokban Szervét Tibor felesége

Szervét Tibor, a Valami Amerika sztárja megnősült!

2023. november 29., 08:54

Szerző:

A fenti képen Szervét Tibor látható a Thália Színház Bolha a fülbe című előadásában. A 65 éves színész legismertebb szerepe minden bizonnyal az amerikai producer szerepe a Valami Amerika című filmből.

Nos, Szervét Tibor 2020-tól párkapcsolatban van Stefanovics Angélával, de kapcsolatukról eddig nem nagyon beszéltek nyilvánosan, de a Jászai Mari-díjas színésznő most említette friss interjújában Kadarkai Endrének, hogy már az eljegyzés is megvolt. Ennek utánamenve a Blikk című lap azt állítja, hogy nemhogy az eljegyzés, de már az esküvő is megvolt titokban, de a színészpár nem szeretne a magánéletéről a nyilvánosságnak beszélni.

Stefanovics Angéla egy 43 éves színésznő, akinek különös ismertséget hozott egy reklámkampány: ő volt Emese a Budapest Bank „köszönjük, Emese”-reklámjaiban. 2019-től a YouTube-on is aktív volt, Anzselika Habpatron álnéven kezdett el humoros videókat csinálni, legutóbb egy éve töltött fel új tartalmat. A színésznő általában vicces szerepeiről, komikai tehetségéről a legismertebb, tavaly csatlakozott a L’art pour l’art Társulathoz.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Kállai-Tóth Anett)