Szente Vajkot Molnár Andreával fotózták le: nem titkolhatják tovább a kapcsolatukat

Szente Vajk a Dancing with the Stars forgatására Molnár Andreával érkezett.

2022. november 28., 07:44

Szerző:

Szente Vajk volt a hétvégén véget ért Dancing with the Stars-évad zsűrijének egyik tagja. A 41 éve színész-rendező szereplését már csak azért is nagy figyelem kísérte, mert még májusban felröppent egy pletyka, ami szerint Szente Vajk összejött a nemrég elvált Molnár Andreával, aki pedig az első évadban volt a Dancing with the Stars zsűrijének a tagja.

A két médiaszemélyiség nem beszélt a sajtónak erről a pletykáról, nem erősítették meg vagy cáfolták a kapcsolatukat, de most már ezekre nem is nagyon lesz szükség, ugyanis együtt érkeztek szombaton a Dancing with the Stars döntőjébe, és erről a Bors című lap fotókat készített és közölt. Az újság a „lebukott” szót alkalmazza, mintha Szente Vajk és Molnár Andrea valami illegálisat vagy szégyellnivalót csinált volna, dehát ilyenről természetesen szó sincs: egyszerűen csak közösen mentek el a tévéműsor felvételére, és nem törekedtek arra, hogy nehogy közös kép készüljön róluk.

A Dancing with the Stars szombati adása egyébként az évadfinálé volt, amint azt a fenti poszt is mutatja. Az utolsó adás a sokak által hetek óta várt eredményt hozta: Csobot Adél és Hegyes Berci bizonyultak a legjobbnak.

(Kiemelt kép: Szente Vajk Instagramja)