Néhány éve még a gyerekvállaláson gondolkodtak: lemondana az anyaságról Molnár Andrea?

Molnár Andrea és férje között a gyerekvállalás is felmerült korábban.

2022. április 8., 07:34

Szerző:

Mint megírtuk, Molnár Andrea és férje, Kaszás Zsolt öt év házasság után döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják.  Molnár Andrea és férje hét évvel ezelőtt, 2015-ben ismerkedtek meg, és két év után házasodtak össze. Bár egy ponton az is felmerült köztük, hogy gyereket vállalnak, végül a kapcsolatuk véget ért. Habár a táncosnő idén 40 éves lesz, ez még nem jelenti azt, hogy fel kell adnia az álmát.

Dr. Tahi András nőgyógyász szerint köztudott, hogy a nőknek 40 éves kor felett nagyobb kockázattal jár babát vállalni - írja a Blikk. A szakember azt is elárulta, hogy önmagában a sportos életmód sem jelent előnyt, ugyanis az élsportolóknak sokszor rendszertelen a ciklusa.

„Negyvenfelett genetikai szűrővizsgálatokkal vizsgálják a magzatot, de például az édesanya érhálózata sem édes már, ez a magzat fejlődésére is hatással lehet: kisebb súllyal, éretlenebbül jöhetnek világra ezek a gyermekek. A császármetszés is gyakoribb az előbb említett problémák miatt”

- mondta a lapnak.

Ugyanakkor egyáltalán nem ritka manapság, hogy egy nő 40 felett szüljön gyermeket. A sztárvilágban is több példát is felhozhatunk: a népszerű írónő Fejős Éva 49 évesen adott életet a gyermekének, pedig akkor már több mint 20 éve alkottak egy párt a kislány édesapjával. A legidősebb sztármami pedig Fehér Anna, aki 53 évesen adott életet a kisfiának. Horváth Éva nemrégiben 42 évesen szülte meg második gyermekét. Szulák Andrea 43 éves volt, amikor lánya, Rozina világra jött. Jakupcsek Gabriella pedig a harmadik gyermeket vállalta be 45 évesen. 

(Kiemelt kép: Molnár Andrea Instagramja)