Szellő István és Gubík Ági kapcsolatáról intim részlet derült ki

Szellő István és Gubík Ági ritkán osztanak meg részleteket a magánéletükről, a közösségi médiában sincsenek jelen.

2023. augusztus 17., 10:40

Szerző:

Szellő István és Gubík Ági szerepelnek a Best magazin friss számában, ahol a címlapsztori természetesen továbbra is Tóth Gabi és Krausz Gábor válása.

Szellő István és Gubík Ági kapcsolata jó ellenpontja Tóth Gabiék válásának. Mind az 55 éves híradós, mind a 46 éves színésznő korábban házas volt és gyermeke született, de miután ezeknek a kapcsolatoknak vége szakadt, 2015-ben, egy rendezvényen jöttek össze. A pletykák szerint a pár 2021-ben mintha szétment volna, de ha így is történt, tavaly már újra együtt voltak, de Tóth Gabiékkal ellentétben sosem beszéltek a párkapcsolatukról.

Nos, a lap úgy tudja, hogy kettejük kapcsolata az állítólagos hullámvölgy ellenére is harmonikus, sőt, annyi újdonságot lehet tudni róluk, hogy ha volt is mosolyszünet, ennek most már annyira vége, hogy a pár nemrég közös nyaraláson vett részt. Boldogak, és a nyilvánosságtól elvonulva élik magánéletüket.

Közös kép sincs róluk túlságosan sok: az oldal tetején látható fotó még 2016-ban készült, a Glamour Women of the Year című díjátadón. A DFP archívuma szerint azóta a pár csak egyszer vett részt közösen hasonló, sajtónyilvános eseményen, de az is 2018-ban volt, azóta nem mutatkoznak közösen: Szellő Istvánnak több közös fotója van híradós kolléganőjével, Erős Antóniával.

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)