Szabó Simon volt felesége súlyos vádakkal állt elő: Egy apa, aki szereti a gyerekeit, nem bántalmazná a gyerekei anyját

A Szabó Simon exfelesége által hagyott kommentben a nárcizmus is szóba kerül.

2024. július 5., 07:59

Szerző:

Címlapra került a héten Szabó Simon és Balogh Edina kapcsolata: a két színész tavaly a Farm VIP forgatásán jött össze. Arról beszéltek, milyen jól megvannak együtt az új kapcsolatban, egy bel- és egy kertvárosi lakás között ingázva élnek – ehhez szólt hozzá kommentben Szabó Simon volt felesége. Megdöbbentő, amiket ír.

Szabó Simon volt felesége vádakkal állt elő

Szabó Simon volt felesége a Blikk című lap Facebookján hagyott megdöbbentő tartalmú, nyilvános kommentet egy olyan posztnál, ami arról szól, hogy a két színész kapcsolata „szintet lépett”, és hogy összeköltöztek. A következőket írja:

„Csodálatos hírek!
Ennél csak az lenne csodálatosabb, ha mindeközben kifizetné a már végrehajtás alatt levő tartozásait, nem pedig visszapereléssel próbálkozna. Lehet összeköltözni, nyaralni, csak éppen nem abból a pénzből kellene tenni mindezt, amit a gyerekei részére végzés szerint köteles fizetni.”

Egy következő kommentben még többet ír:

„A tavaly nyári válási végzésből SEMMIT nem tart be, s még ő perelt be olyan láthatásért, amelyet soha nem tartott, tart és esze ágában nincs tartani, mert nyerőpárosokba vonul be a napjain például. A január óta tartó hazugságcunamira pedig egyetlen módon tudok reagálni, kommentekben, ami után meg »rágalmazási perrel« is fenyeget.
Talán le kellene végre állnia a két szereplőnek a színjátékkal és a bulvár roadshow-val és csak egymásnak hazudozni, nem az egész világnak.
Egy apa, aki szereti a gyerekeit, nem bántalmazná sem mentálisan (vagy éppen fizikailag), sem anyagilag (zsarolva) a gyerekei anyját.
A nárcizmus pedig betegség, minden egyes lájk ezt a személyiségzavart táplálja, ahogy ezek a médiumok is, amik sorra tolják ezeket az embereket a kirakatba.
Nekem is 12 évbe telt felismerni a bántalmazást, addig csak az nem fért a fejembe, hogy a gyerekeim apja, akire az életünket bíztuk, miért csinál ki mentálisan.
De ebben a kapcsolatban biztosan más – ja, nem.”

Mindez az alábbi posztban található.

A kommenteket a Reddit nevű közösségi oldalon is kiemelte valaki, ezt a posztot szintén beágyazzuk ide.

Szabó Simon a válásáról

Szabó Simon egyelőre nem reagált a fentiekre, de érdemes felidézni, mit mondott két hónappal ezelőtt a Best magazin podcastjában a válásával kapcsolatban.

„Apám 18 évesen már szülő volt, én 32 voltam, amikor a fiam született. Ahogy apu, én is elég bohém életet éltem, de csak addig, amíg nem nősültem és meg nem születtek a gyerekek. Nekem a család szent, talán ebben az is közrejátszott, hogy biztos voltam benne, ebben nem szeretném követni apám példáját. Hűséges típus is vagyok. Ha valami jó, abból nem kacsingatok kifele. Még akkor sem, ha adódnak konfliktusok. A házasságom 12 éve alatt mindig azt néztem, hogyan tudom az együttélésünket jobbá tenni, a másik megértésére törekedtem. Hogy ez nem sikerült, az nem csak az én hibám. Sokáig küzdöttem a házasságomért, mert hittem benne. Nyilván lehettek volna olyan pontok, amikor az exemnek nem idegből szólok vissza, esetleg nemcsak harmadszorra csinálok meg valamit, amit kért tőlem, de ezenkívül, azt gondolom, sok mindenben nem én voltam a hibás. Tökéletes együttélés nincs, millió kompromisszumot kell kötni, de ha az értékrendek egy irányba mennek, akkor nincs baj. Sokáig nagyjából mi is egy irányba mentünk. Egyébként amikor elváltam, egy keddi napon, a feleségemmel, a gyerekekkel a következő szombaton együtt elutaztunk. Ez volt életünk egyik legjobb nyaralása. Egy hangos szó nem volt köztünk, arra koncentráltunk, hogy a gyerekek jól érezzék magukat”

– mondta nemrég Szabó Simon. További nyilatkozatát a témában ide kattintva találja.

(Kiemelt kép: a Farm VIP Instagramja)