Szabó András Csuti hatalmas lehetőséget kapott a TV2-től

Szabó András Csuti eddig csak szerepelt a realitykben, de most...

2023. január 13., 11:28

Szerző:

Szabó András Csuti műsorvezetőként próbálja ki magát: a Sztárok a reptéren című adást vezeti majd. Az influenszer-médiaszemélyiség-üzletember a Mokka című műsorban beszélt erről pénteken.

A TV2 produkciójában országosan ismert emberek párokban versenyeznek majd, szerepel például a Korda házaspár is. A párokból négyfős csapatok alakulnak, és a Liszt Ferenc Nemzetközi Reptéren kell mindenféle feladatokat ellátniuk, és Csuti, aki jó sok realityben szerepelt már, ezúttal a műsorvezetői feladatokat látja el.

A műsorban versenyzőként feltűnik többek között Gáspár Evelin, Gáspár Bea, Gáspár Zsolti, Demcsák Zsuzsa, Nyertes Zsuzsa, Cooky, Pápai Joci, Fásy Ádám, Szandi, Köllő Babett és Budavári Fülöp. Amíg Friderikusz Sándor Ferihegyen csak beszélget az utasokkal, addig ezeknek a médiaszemélyeknek a reptéren felmerülő munkákat kell végezniük a biztonsági ellenőrzéstől az utasok beszállításáig. Mindezt valódi utasokkal, élesben.

Alább a műsor beharangozójának is beillő beszélgetés.

A Sztárok a reptéren vasárnaponként 10:55-től lesz látható a TV2-n.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)

 

Az 55 év felettieket is beszippantotta a közösségi média. Többet nyomkodják a Facebookot, mint amennyi időt tévénézéssel vagy családi programokkal töltenek, 61 százalékuk szokott podcasteket hallgatni vagy nézni, és közel egyharmaduk volt már címzettje szexuális tartalmú üzenetnek.