Soma Mamagésa szívszorító vallomása: Apám szó szerint belém verte a pontosságot és a kötelességet

Soma Mamagésa a gyerekkori sérelmeiről beszélt. 

2024. április 4., 07:50

Szerző:

Soma Mamagésa édesapja két évvel ezelőtt, 80 éves korában hunyt el. Az énekesnő azonban nem ápolt túl szoros kapcsolatot az édesapjával, és rengeteg sérelmet cipel magában. Nemrég megnyílt azzal kapcsolatban, hogy már kiskorában megtanulta, mi az a bántalmazás.

„Apám szó szerint belém verte a pontosságot és a kötelességet. Csak egy példa, 16 éves voltam, Hajdúnánáson éltünk, az egyik osztálytársamnak szülinapi bulija volt. Elkéredzkedtem apámtól, elengedett, de azt mondta, este 10 órára érjek haza. Hat percet késtem, ezért olyan pofont kaptam, hogy a fal adta a másikat. Utána próbált kiengesztelni, mondta, hogy nem úgy gondolta, és átölelt. Vágytam a szeretetére, szeretett is, csak úgy, a maga módján. A születésemnél úgy várt, enyhén szólva nem örült, hogy lány lettem. Alapvetően szorongó ember volt, innen jöttek az indulatai”

– nyilatkozta Soma Mamagésa a Best magazinnak, amit a Blikk szúrt ki. 

Az énekesnő elárulta, hogy az édesanyja sokat szenvedett a házasságában, de ő jobban kitudta mutatni a szeretetét. Hozzátette, hogy az édesanyjának rajtuk kívül nem volt támasza, ezért a legidősebb öccsével nagyon együttéreztek vele. 

Soma Mamagésa arról is beszélt, hogy a férjével  hűtlenek voltak egymáshoz: 

„Soha nem hazudtam a férjemnek, nem titkolóztam előtte. Tudta, hogy egy magas vérmérsékletű nővel él együtt. Azzal, hogy hűtlen voltam hozzá, bántottam, fájt neki, de egy idő után, hála a jó istennek, volt egy fordulópont az életünkben. Szerelmes lett, amibe én pusztultam majdnem bele, annyira fájt. Mégis azt mondom, hála a jóistennek, mert végül a férjem hűtlensége mentette meg a kapcsolatunkat.”

(Kiemelt kép: Palikék világa by Manna)