Balogh Edina bevallotta: tényleg igazak a róla szóló pletykák

Balogh Edina elmondta, mi történt valójában a Farm VIP alatt és azóta.

2024. január 10., 08:38

Szerző:

Tavaly Szabó András Csuti és Szorcsik Viki jöttek össze a Farm VIP című műsorban, idén pedig a győztes Szabó Simon és a Barátok köztből ismert Balogh Edina kerültek közel egymáshoz a forgatás közben a napok óta keringő pletykák szerint. Most a szóbeszédet az egyik érintett erősíti meg, méghozzá a hot! magazin legfrissebb számában.

Az interjúból kiderül, hogy mindketten egy váláson vannak túl, ezért nem beszéltek eddig a kapcsolatukról.

„Simonnal kialakult egy nagyon szoros kapcsolat, amiért nagyon hálás vagyok a sorsnak. Az én szememben ő egy nagyon értékes ember. Sokat segített nekem, és talán én is neki, hogy átvészeljem ezt az időszakot, ami nem volt könnyű”

– többek között ezt meséli (az egykori Som-Balogh, most már csak) Balogh Edina a Farm VIP forgatásának időszakáról. Mint mondja, az is rengeteget segített neki, hogy Szabó Simon személyében tudott valakivel beszélni a válásáról.

„A baráti beszélgetések átcsaptak más típusú beszélgetésekbe; éreztük, hogy több van köztünk, mint barátság. Az én életemben ez nagyon nagy dolog, mert Krisztiánnal tizenegy éven át az értékrendem szerint monogám kapcsolatban éltem, még csak nem is nézelődtem”

– itt Balogh Edina a volt férjére, Som Krisztiánra utal. Ő szintén új kapcsolatot kezdett nemrégiben.

„Egy pár vagyunk, nem cáfolom. Ha azt tenném, nem mondanék igazat. Sokan kerülnek hasonló helyzetbe, és sokan meg is osztják velem. De ahhoz, hogy mi közös élményeket gyűjthessünk, és mi is szabadon megélhessük a kapcsolatunkat, az is fontos, hogy tisztázzam a helyzetünket.Ez a legkorrektebb út; tartozom ennyivel, ha már valamilyen szinten eddig is betekintést engedtem az életembe. Nem könnyű beszélnem most arról, ami zajlik bennem, de bujkálni sem szeretnék”

– mondja Balogh Edina.

(Kiemelt kép: a Farm VIP Instagramja)