Schobert Norbert megrázó visszaemlékezése: így kínozták az osztálytársai a túlsúlya miatt

Schobert Norbert a fia fogyása kapcsán saját gyerekkorát is felidézte: megalázták, megverték az osztálytársai.

2022. február 7., 11:10

Szerző:

Hétfő reggel a Mokka című reggeli műsorban szerepelt a TV2-n a két Schobert Norbert, apa és fia. A riport elsődleges témája az volt, hogy az ifjabbik, jelenleg 16 éves Schobert Norbert 12 kilót fogyott az utóbbi időben. Ehhez inspirációval szolgált az édesapa is, aki azt mondja, ő ugyanennyi idős korában 106 kilót nyomott.

Schobert Norbert a következőképpen emlékszik vissza a bántásokra, amiket azért kapott a többiektől, mert túlsúlyos volt.

„Leveszik a sapkám, beleköpnek, visszahúzzák a fejemre, megvernek utána...”

– említ egy konkrét esetet az Update márka tulajdonosa. Schobert Norbert aztán a következőképpen folytatja a visszaemlékezést.

„Akkoriban nem volt sok kövér gyerek az iskolában. Akkoriban minden huszadik gyerek küzdött túlsúllyal, ma minden negyedik küzd túlsúllyal. Én benne voltam az egyben, aki az iskolában kövér volt – vagy voltunk ketten. Akik sportosak voltak, vékonyak voltak és lenéztek az alkatom miatt, azok nagyon sokat bántottak. Bennem ez annyi sérelmet okozott, hogy a mai napig néha túlzottan kikelek a kövérség ellen, és ebből sok botrány van. Ennek az is az oka, hogy én nagyon sokat szenvedtem emiatt a dolog miatt”

– vallja be az 50 éves médiaszemélyiség.

Gyerekként túlsúlyosak voltak

Palik László egy év alatt 38 kilót fogyott, azt mondja, dagi volt, „mint az állat”

Tóth Vera bevallotta: Inkább meghaltam volna, mint hogy kövér maradjak

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)