Schobert Norbertre rájár a rúd: Teljes izolációban vagyok

Schobert Norbert másodszor járt pórul.

2023. június 2., 09:42

Szerző:

Schobert Norbert és Rubint Réka nemrég Montenegróban jártak, ahonnan egy romantikus, összebújós képet posztoltak. Azóta új fotó nem is jelent meg a nyilvánosságtól 40 milliós bírsága után visszavonult médiaszemélyiség-üzletember Instagramján, pedig lett volna mit posztolni: Schobert Norbert újra covidos lett.

A Blikk című lap talán onnan szerzett erről tudomást, hogy a betegség miatt elnapolták Schobert Norbert május 30-ra kitűzött bírósági tárgyalását, mindenesetre annyi biztos, hogy a megkeresésükre az Update márka tulajdonosa többek között a következőket mesélte:

„elment a szaglás- és ízérzékem, a lázam is felszökött, a teszt pedig kimutatta, hogy koronavírusos vagyok. Jelenleg teljes izolációban vagyok, nem hagyom el az otthonomat, csak a teraszra megyek ki.”

Ez már a második eset, hogy Schobert Norbert megbetegedik a vírustól. Az derült ki ugyanis, hogy 2021-es sztrókja egy úgynevezett covid-sztrók volt, lehet, hogy az egykori edző már koronavírus-fertőzött volt, amikor az oltást megkapta. Mostani interjújában azt is mondja, hogy már megbánta, hogy akkor elment az oltásra.

(Kiemelt kép: Schobert Norbert Instagramja)