Fotó: Rúzsa Magdi megmutatta a hármasikreit

Rúzsa Magdi hármasikrei hatalmasat nőttek!

2022. július 30., 10:24

Szerző:

Hamarosan félévesek lesznek Rúzsa Magdi hármasikrei! Az énekesnő nem túl gyakran mutatja meg a gyermekeit, de most kivételt tett. A képen jól látszik, hogy hatalmas nőtt Keve, Lujza és Zalán. A babák már kúsznak és másznak, úgyhogy abban biztosak lehetünk, hogy a háromgyerekes édesanya nem unatkozik a picik mellett.

Imádom, hogy már ekkorák és izegnek- mozognak, hahotáznak. 

- írta a bejegyzésében Rúzsa Magdi.

Mint megírtuk, Rúzsa Magdi az anyaságot és a munkáját is 100 százalékos erőbedobással csinálja. A sztár már a színpadra is visszatért és egyre többet koncertezik. Nemrégiben az énekesnő elárulta, hogyan sikerül összeegyeztetnie a munkát a gyerekneveléssel, valamint arról is vallott, hogy mekkora segítség neki a férje. 

„Nagyon okosan, pontosan felépítettük a csapatommal az évet, szépen fokozatosan térek vissza. Van egy-egy koncertem, aztán először tíz nap szünet, aztán már van, hogy kevesebb. Úgy érzem, ez volt a tökéletes időpont a visszatérésre. Szerettem volna megvárni, hogy elég nagyok legyenek a gyerekeim ahhoz, hogy biztonságban otthon tudjam hagyni őket az apukájukkal. Úgy érzem, én jobb helyzetben vagyok, mint egy olyan anyuka, aki napi 8-9 órában dolgozik, hiszen nekem csak hétvégenként van dolgom, és csak néhány órára kell magukra hagynom a babákat. Sok fiatal anyuka szórakozni megy, ha akad egy-két szabad órája. Én koncertezni. Ráadásul kezdetektől fogva tudtam, hogy a férjemre számíthatok mindenben. Mi együtt csináltuk végig ezt az egészet: együtt vállaltuk a gyerekeket, és egy pillanatig sem volt kétséges, hogy minden feladaton megosztozunk. Ha ő dolgozik, én vagyok velük, ha én dolgozom, ő vigyáz rájuk”

 - mondta a Best magazinnak Rúzsa Magdi néhány héttel ezelőtt. 

Rúzsa Magdiról még többet!

Rúzsa Magdi a szoptatás miatt nem edzhet, de elvállalt 25 koncertet

Rúzsa Magdi meghökkentő vallomása: Mintha nevetgélnének rajtam odafönt

Videó: kiderült, hány kilót szedett fel Rúzsa Magdi a terhessége alatt

(Kiemelt kép: Rúzsa Magdi Instagramja)