Rúzsa Magdi a szoptatás miatt nem edzhet, de elvállalt 25 koncertet

Rúzsa Magdi elmondta, hogyan tudja majd kivitelezni nyári turnéját a három kisbaba mellett.

2022. június 20., 08:13

Szerző:

Nagyinterjút adott Rúzsa Magdi a Blikknek abból az alkalomból, hogy nemsokára kezdődik nyári turnéja. Az énekesnő hármas ikrei február elsején születtek meg, és az egykori Megasztár-győztes többször beszélt már arról, hogy még segítséggel együtt is mekkora kihívás egyszerre három kisbabát nevelni.

Ezúttal az került szóba az interjúban, hogy a nyárra elvállalt munkát Rúzsa Magdi hogyan fogja tudni összeegyeztetni a szülői feladatokkal.

„Okosan raktuk össze a turnét, heti egy-két koncert lesz, ráadásul egy olyan profi csapattal dolgozom, emellett olyan rutinunk van, hogy nekem már nem kell próbákra járni előtte, csak felmenni a színpadra és énekelni. Egy 25 állomásos turnét csinálok, azaz mindössze 25 napot dolgozom, sőt ezek nem is teljes napok. A többi időt a gyerekeimmel tudom tölteni, így nagyon áldásos számomra ez a szakma”

– mondja Rúzsa Magdi arról, hogyan fog a számára kinézni most élete első olyan turnéja, amit már három gyermek édesanyjaként csinál végig.

„A szoptatás miatt nem szabad még edzenem, így azt a kemény tréningprogramot, amelyet ilyenkor végig szoktam csinálni, ki kellett hagynom. De a közönségem szerintem nem fog megvetni, hogy nem vagyok annyira izmos, mit szoktam lenni”

– viccel az énekesnő az edzéssel kapcsolatban. Bár roppant kimerítő számára a hármas ikrek gondozása, azt mondja, most már úgy gondolja, nem biztos, hogy boldog lett volna, ha máshogy alakulnak a dolgok és mondjuk csak egy gyermeke születik:

„a Jóisten pontosan tudta, mit csinál, három gyönyörű gyerekem lett, mi pedig jól bírjuk a terhelést. Lehet, hogy ha csak eggyel ajándékoz meg, akkor a szakmám mellett nem biztos, hogy vállaltam volna még egyet, és akkor nem biztos, hogy boldog lettem volna.”

Rúzsa Magdi további emlékezetes nyilatkozatai

Rúzsa Magdi meghökkentő vallomása: Mintha nevetgélnének rajtam odafönt

Videó: kiderült, hány kilót szedett fel Rúzsa Magdi a terhessége alatt

Rúzsa Magdi szerelmes a gyermekeibe, de nyáron már visszatér a színpadra

(Kiemelt kép: Rúzsa Magdi Instagramja)