Háborognak Rúzsa Magdi rajongói az esőmosta koncert miatt: Csalódott vagyok, másképp kellett volna ezt elintézni

Rúzsa Magdi az állami ünnep alkalmából gyermekeiről posztolt a budai várból, de rajongói a komáromi koncert miatt panaszkodnak.

2024. augusztus 21., 09:43

Szerző:

Rúzsa Magdi egy rövid, de annál aranyosabb poszttal emlékezett meg az államalapítás ünnepéről, miközben rajongói közül többen is kommentben kritizálják a hétvégi, komáromi koncertet.

Rúzsa Magdi most a gyermekeiről posztolt

Rúzsa Magdi ritkán publikál képet családja tagjairól, de nemrég a férjével közös képet tett ki, augusztus 20. alkalmából pedig jelenleg két és fél éves hármas ikreit posztolta, de természetesen csak hátulról, mert ha őket ki is teszi a közösségi médiában, soha nem arccal teszi ezt.

„Isten éltessen, Magyarország”

– írja az énekesnő a képhez, amin Keve, Lujza és Zalán néznek le Budáról a Dunára, illetve az Országházra.

Rúzsa Magdi esőben koncertezett

Az eggyel korábbi poszt a szombat este Komáromban rendezett koncertről szól. Amint a budapesti tűzijátékot is halasztani kellett tegnap egy vihar miatt, úgy ebbe a fellépésbe is beleszólt az időjárás. A nagy eső miatt a buli félbeszakadt, de amint elállt a zuhé, Rúzsa Magdi folytatta a koncertet – ezt kifogásolják többen is az alábbi posztban.

A kommentek között a következőket meséli valaki:

„Nagyon vártuk a koncertet, a kisfiam kedvenc énekesnője vagy, régóta szeretett volna már hallani. Sajnos az első szám után elkezdett zuhogni az eső, a kisfiam védelmében kénytelenek voltunk eljönni, bőrig áztunk. Nagyon csalódott volt...”

Az eső elállta után azonban folytatódott a koncert, de a hozzászólások arról tesznek tanúbizonyságot, hogy sokan ennek nem örültek.

„Tehát akkor csurom vizesen kellett volna megvárni, hogy folytatódjon a koncert, csakhogy ne maradjon el az élmény. Csalódott vagyok, másképp kellett volna ezt elintézni...”

– hánytorgatja fel valaki, hogy ők is lemaradtak a koncert második részéről azért, mert elázva kellett volna várakozniuk a folytatásra. Más is írja, hogy hazament, és a szervezőket hibáztatja a tájékoztatás hiányáért:

„Sajnos a kommunikáció nem volt megfelelő, mi is hazamentünk, mert úgy tűnt, nem fogják folytatni.”

Volt, akinek csak a közepe maradt ki:

„Én is bőrig áztam. Haza is mentem. Jó, hogy közel lakom, csendesedett az eső, visszamentem az utolsó 4 számot még hallhattam. De az utolsó számnál is elkezdett szakadni az eső, úgyhogy kétszer áztam bőrig.”

És még egy csalódott kommentelőt idézünk:

„Nem hiszem el, hogy a villogó felhőszakadásban és 2 vagy 3 órás zuhogó esőben ment a koncert. Nagy csalódás, ha bármi áron megcsinálták a koncertet. Az autóban várakoztunk, és lehetetlen volt átmenni a bejárathoz. Nagyon szomorúak vagyunk és csalódás ez számomra. Szeretném látni, hogyan élvezték és áztak az emberek. Valaki itt szerintem nagyon félrevezet. Szerintem biztonsági okokból sem lehetett volna a koncertet megtartani. Ha igen, kockázatos volt szerintem.”

– írja egy másik kommentelő a fenti posztban.

De természetesen nem mindenkit zavart az eső, csak ők talán kevésbé érzik a késztetést, hogy kommenteljenek. Valaki mindenesetre megírta a következőket:

„Életemben először voltam ilyen «viharos» koncerten, pedig már nagyon sok koncerten vagyok túl. Köszönöm a koncertet. Szuper volt.”

(Kiemelt kép: Rúzsa Magdi Instagramja)