Rúzsa Magdi így búcsúzott a színpadtól Bereczki Zoltán koncertjén

Az énekesnő visszavonul, megvolt az utolsó fellépés.

2021. szeptember 29., 09:28

Szerző:

Rúzsa Magdi a hónap elején jelentette be, hogy hármas ikrei fognak születni, és emiatt, amint azt az ide kattintva elolvasható korábbi cikkünkben írtuk, úgy döntött, hogy visszavonul legalább a jövő nyárig.

Az utolsó koncertjeit a hétvégén tartotta, és a legutolsó szereplése az volt, hogy vendégként a színpadra lépett Bereczki Zoltán nagykoncertjén, hogy elénekeljék közös dalukat, a Csillagtérképet. Erről a fellépésről Bereczki Zoltán beszélt a Bors című lapnak, aki elmesélte, hogy az előadást eredetileg a múlt télre tervezték, de a koronavírus miatt halasztották tavaszra, ekkor újra el kellett tolni az időpontot, így lett meg a szeptember végi időpont.

„Magdi elképesztő volt a színpadon, mint mindig. Most mégis érezhető volt valami földöntúli energia, ami körbelengett mindkettőnket a közös dalunk alatt”

– áradozik Bereczki Zoltán az énekesnőről. A Bors a közönség egy tagját is megszólaltatta, ő többek között a következőket mondta a koncertről:

„a szemében lehetett látni, hogy különlegesnek érzi ezt az estét, tudja, hogy egy darabig nem lesz része hasonló élményben.”

(Kiemelt kép: Bereczki Zoltán Instagramja)