Újabb médiaszemélyiség vallotta be, hogy hisz az átoklevételben és a szellemterápiában

A zenész-realitysztár nagyon nehéz időszakon van túl, ezért fordult az érdeklődése a spiritualitás felé, átoklevételen is volt.

2022. május 20., 13:52

Szerző:

Minden bizonnyal Berki Krisztián halála is közrejátszik abban, hogy mintha rendkívül sokat hallanánk az utóbbi időben halottlátókról, szellemekről és átoklevételről. Ezúttal a TV2 talált valakit, hogy a témáról beszéljen a Mokka című műsorban: a Való Világban feltűnt, Young G néven rappelő Rácz Béláról van szó.

Rácz Béla és felesége roppant nehéz időszakon vannak túl, maga a rapper is krónikus betegséggel küzdött sokáig, párjának pedig életmentő műtétre volt szüksége. Amikor a műsorvezető megjegyzi, hogy mintha átok ülne rajtuk, Rácz Béla nevetésben tör ki, de aztán elmeséli, hogy tényleg voltak átoklevételen.

„Alapjában véve a spiritualitást nagyon szeretem. Régebben, amikor magam alatt voltam, meg nekem is a betegségek nyilván az ember mindenhol keresi a kiutat, hogy hogyan lehetne ezt megoldani. Én a reikitől kezdve a szellemterápiáig nagyon sok ilyen tanfolyamot elvégeztem. Én nagyjából hiszek is ebben az egész dologban”

– meséli Rácz Béla, hozzátéve hogy bátyján keresztül van egy ismerőse, aki átoklevétellel is foglalkozik, őt keresték meg végül. Arra a kérdésre, hogy a levétel pozitív hatását azonnal érezték-e, a rapper megintcsak elneveti magát.

„Elnézést, hogy így elviccelem, ez egy nagyon jó dolog. Az ember hogy ha hisz is ebben, akkor ez működőképes is – ha nem is hisz, egyébként akkor is működőképes. Ezt nem így érzi az ember. Egy könnyedséget érez, sokkal könnyebbek a napjaik”

– magyarázza Rácz Béla.

Az alábbi interjúban a rapper azzal fejezi be, hogy azért a jövőben az átoklevétel helyett a zenei karrierjére szeretne koncentrálni, új dalokkal és videóklipekkel jelentkezik majd. Említi például, hogy Király Viktorral lesz közös számuk, az ő oldalán látható az oldal tetején kiemelt képen.

Még egy kis para-meta-ezo jöhet? Ez a hét tele volt az ilyen témákkal

Egy jósnő elárulta, van-e esély Szabó Zsófi és Shane Tusup békülésére

Nyertes Zsuzsa halottakkal kommunikál: elmondta, mit tudott meg elhunyt barátnőjétől

Csobot Adél halottlátónál volt: édesapja elvesztéséről beszélt

(Kiemelt kép: Norina & Béci Instagramja)