Csobot Adél halottlátónál volt: édesapja elvesztéséről beszélt

Csobot Adél 9 éves volt, amikor édesapja tragikusan fiatalon elhunyt.

2022. május 18., 11:44

Szerző:

Már nézhető-hallgatható az IstenEst című műsor új epizódja, amiben Nagy Ervin és Pumped Gabo mellett szerepel a műsorvezető párja, Csobot Adél is. Istenes Bence arról mesél, hogy szüleitől születésnapi ajándékként azt kapták, hogy elvitték egy halottlátóhoz. Istenes Bence néhány éve elhunyt nagypapájával kapcsolatban beszélt a halottlátóval, míg Csobot Adél csaknem két évtizede elhunyt édesapjával próbálta felvenni a kapcsolatot.

Az X-Faktor tavalyi mentoraként is ismert énekesnő a következőképpen beszél arról, miért ment el a halottlátóhoz:

„9 éves voltam, amikor az apukám meghalt. Nyilván egy 9 éves kislány életében ez egy óriási tragédia, óriási trauma ért engem ott. Egy veszteség. Én azt gondolom, hogy a mai napig cipelem ennek a terhét valahol. Talán a hozzá való közeledésemről is szólt ez. Arra a kérdésre próbáltam megtalálni a választ, hogy amúgy tényleg van-e bármi a halál után.”

Arról, hogy mit mondott a halottlátó Csobot Adél édesapjáról, a következő derül ki a műsorból:

„édesapámról azt mondta, hogy mivel ő ugye 2003-ban ment el, ő már egy annyira távoli helyen van, hogy ő már csak közvetetten tud segíteni.”

Csobot Adél még egyszer említi édesapja elvesztését a beszélgetésben, a következőképpen:

„38 éves volt az édesapám, amikor meghalt. Ez nagyon komoly. Azt éreztem folyamatosan, hogy ez így nem igazságos, hogy ennek így nagyon durva oka kell, hogy legyen, hogy ő ilyen fiatalon elment. Valahol most kicsit azt érzem, hogy mindenre választ kaptam.”

Íme a teljes adás.

Emlékezetes pillanatok az IstenEstből

Tóth Andi elmondta, hogyan érzi magát meztelenül egy férfi előtt

Till Attila szörnyű titkot árult el a gyerekkoráról

Fluor Tomi beszólt, most nyilvános bocsánatkérést követelnek a partnercserés szexet kedvelők

(Kiemelt kép: Csobot Adél Instagramja)