Tóth Andi elmondta, hogyan érzi magát meztelenül egy férfi előtt

Tóth Andi a meztelenkedésről beszélt, Cinthya Dictator mindig kisminkel, mielőtt a párja felébred.

2022. május 11., 09:26

Szerző:

Új epizóddal jelentkezett az IstenEst, azaz Istenes Bence YouTube/podcast-sorozata, és a vendégek ezúttal Tóth Andi énekesnő, Cinthya Dictator fotós-influenszer, valamint Kovács Patrícia színésznő.

Az adás zöme a férfi-női kapcsolatokról szól, és a műsorvezető felhozza többek között azt a témát, hogy belefér-e egy kapcsolatba az, hogy a másik előtt fingik vagy vécére megy valaki. Cinthya Dictator úgy véli, hogy nem, azt mondja, ő előbb vetkőzne le egy férfi előtt, mint hogy elmenjen vécére. Erre Tóth Andi a következőt vágja rá:

„én meg fordítva, eskü!”

Erre Tóth Andi rögtön megkapja a kérdést, hogy szégyellős-e, a 23 éves énekesnő pedig igennel válaszol.

„Ilyen szempontból igen, a párom előtt nem nagyon mászkálok meztelenül – akkor rögtön azt érzem, hogy... Pedig nyilván volt ilyen, és akkor rögtön: »úúú cica, ne hülyéskedj, olyan szép vagy!« Én meg: »óóó, hol a nadrágom?!« Nem tudom, valamiért ez már nekem fura”

– meséli Tóth Andi arról, hogy mennyire zavarban van meztelenül a párja előtt.

Cinthya Dictator hasonlóról számol be, igaz, ő nem is annyira ruha, hanem inkább smink nélkül nem szeret a szerelme előtt mutatkozni:

„bennem is olykor bennem van ez, hogy nem akarom, hogy hibát lásson rajtam. Azt szoktam csinálni, én előbb kelek fel, mint ő, gyorsan kifestem magam, amire felébred, és így várom ott.”

Mint elmondja, már lassan 4 éve vannak együtt a párjával, mindenesetre Cinthya Dictator a korábbi kapcsolataiban is ezt csinálta. De bevallja azért, hogy előfordult már, hogy kivételképpen smink nélkül ébresztette a szerelmét, aki esténként is szokta őt smink nélkül látni. Íme a teljes adás.

Tóth Andi szégyellőssége azért lehet meglepő, mert...

Tóth Andi hatalmasat pucérkodik új klipjében

Tóth Andi szexi fehérneműben köszöntötte fel Andrei Mangrát szülinapján

Tóth Andi tangás fotók áradatával búcsúzik a Karib-tengertől

(Kiemelt kép: Tóth Andi Instagramja)