Tóth Andi hatalmasat pucérkodik új klipjében, de valamire kísértetiesen emlékeztet ez a videó

Íme, Tóth Andi feltehetőleg honnan inspirálódott.

2022. március 9., 12:15

Szerző:

Tegnap, azaz nőnapon jelent meg Tóth Andi új dala. A számban Desh rappel, a hangkompozíció az „atedalod” címet viseli, és igazán látványos videóklip készült hozzá, amiben Tóth Andi bikiniben lubickol egy gigantikus bögrében. Mivel a 23 éves énekesnő a werkfotókat már előre közzétette, nem nagy meglepetés, hogy feltűnik fürdőruhában is a videóban.

Az viszont meglepő lehet, milyen sokban emlékeztet Tóth Andi friss videója Katy Perry egyik legnagyobb slágerének, a California Gurlsnek a klipjére. Nemcsak a színvilág és az énekesnő+rapper felállás egyezik, hanem Tóth Andi például ugyanúgy hasal a felhőknek tűnő vattacukortengerben, mint Katy Perry, és a kissé fallikus, piros-fehér csavaros cukorpálcikák is jelen vannak mindkét klipben.

 

Sőt, mindkét videó sztorija tartalmaz egy olyan fordulatot, hogy a hősnő először egy kicsit romantikázik egy mézeskalácsfiúval, de aztán végül felfalja a sütiembert.

 

Íme Tóth Andi új száma, nézze-hallgassa meg a teljes videót!

És összehasonlításképpen íme az inspirációnak tekinthető klasszikus.

Plusz egy tény azoknak, akik öregnek szeretnék érezni magukat: Tóth Andi mindössze 11 éves volt, amikor a California Gurls megjelent 2010-ben.

Az embernek a Sztárban sztár című műsor juthat most az eszébe

Nem hiszi el, ki nyerte a Sztárban sztár legutóbbi adását!

Felháborodottan kritizálja Zámbó Krisztiánt és a Sztárban Sztárt az egyik korábbi versenyző

Drámai kiesés a Sztárban sztárban: íme, kinek nem ment elég jól a szado-mazo

(Kiemelt kép: YouTube/Tóth Andi)