Nyertes Zsuzsa halottakkal kommunikál: elmondta, mit tudott meg elhunyt barátnőjétől

Nyertes Zsuzsa megdöbbentő élményét osztotta meg.

2022. május 18., 15:04

Szerző:

Nyertes Zsuzsa volt az Ébredj velünk! című műsor egyik vendége ma reggel a LifeTV-n. A 64 éves színésznő arról beszélt, hogy egy újság felkérésére részt vett egy olyan úgynevezett terápián, amelynek szervezői azt ígérik, hogy a résztvevők kapcsolatba léphetnek a halottakkal. A regressziós hipnózist Nyertes Zsuzsa a következőképpen írja le:

„egy kicsikét félalvó állapotban voltam. Úgy képzeljétek el, hogy agykontroll-szintű alfaállapot, picit bele is aludtam, de közben meg beszéltettek. Utána úgy tudtam meg, hogy mi történt, hogy elmondták nekem.”

Nyertes Zsuzsa azt mondja, hogy elég sok kérdésre kapott magyarázatot az eljárás alatt, többek között elhunyt barátnőjével is kapcsolatba lépett:

„régóta viselem ezt a súlyt, hogy valami szinten meg tudtam volna menteni – mert a barátnőm öngyilkos lett. Pontosabban a pszichiátrián felakasztotta magát. Én látogattam őt, sokat voltam vele, de akkortájt elég sokat dolgoztam, vidékre jártam, satöbbi. És így történt, hogy nem tudtuk őt, se a családja, se én megmenteni. És ez bennem ragadt. Nem tudtam ezt feldolgozni. Erre is magyarázatot kaptam, hogy igazából nem tudtam volna őt megmenteni. Ez az ő sorsa volt.”

A teljes videó alább tekinthető meg.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 (80) 820-111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Még több celeb, aki halottakkal kommunikál

Csobot Adél halottlátónál volt: édesapja elvesztéséről beszélt

Berki Krisztián felesége halottlátóhoz fordult: ez derült ki

Nádai Anikó így jött rá, hogy átveri egy halottlátó

(Kiemelt kép: Youtube/LifeTV)