Videó: Nádai Anikó így jött rá, hogy átveri egy jósnő

Nádai Anikó a spiritualitásról beszélt. 

2022. április 1., 11:17

Szerző:

Nádai Anikó édesanyja 2020 májusában hunyt el. A műsorvezetőt érthető módon rettenetesen megrázta imádott édesanyja halála. Most Peller Mariannak az Utazás a lelked körül című műsorban vallott arról, hogyan akarta átverni egy halottlátó az anyukája halála után. A csinos tévés azt elárulta, hogy alapvetően hisz a túlvilágban, ám egy nagy csalódás is érte.

„A sors úgy hozta, hogy egy halottlátóval utaztam egy autóban. És olyan dolgokat mondott, amivel teljesen lehengerelt. És nagyon sokáig hittem benne. Aztán amikor anyu elhunyt, azonnal felhívtam őt, és nagyon érdekes volt, nem tudom, hány év telt el, de ugyanazokat a dolgokat mondta el. És éreztem, hogy ez átverés. Volt egy példa, hogy van egy fényképed, amikor gyerek vagy és anyukádnak ez volt a kedvenc képe, mikor egy pöttyös labdával állsz a kezedben. Dehát ilyen képe mindenkinek van! És nekem pont nem volt. Valami sütemény jött fel, de anyám soha nem sütött. Próbáltam megtalálni a kapcsolódást közte és köztem, de utána annyira elkeserített a dolog, hogy ezt utána elengedtem”

- mondta Nádai Anikó a műsorban, amit a 24.hu szúrt ki. 

Nádai Anikó azt is elárulta, hogy úgy érzi édesanyja a túlvilágról vigyáz rá:

„Amikor megtudtam, hogy kisbabám lesz, ezt ennek tudtam be és egyébként a páromat is neki köszönhetem, hogy vigyáz rám valahonnan. És ha már van ilyen, hogy újjászületés, lehet, hogy kapok egy életet cserébe azért, amit elveszítettem”

- mondta.

És Ön hisz a horoszkópjának?

Napi horoszkóp, 2022. április 1.: különleges péntek lesz ez több csillagjegy számára is

3 csillagjegy, aki igazán romantikus hétvégére számíthat

3 csillagjegy, akik hamarosan bevételnek örülhetnek: a napokban pénz áll a házhoz!

(Kiemelt kép: Nádai Anikó Instagramja)