Szavazásra buzdít mindenkit Puzsér Róbert: kiderült, kit támogat

Puzsér Róbert a közösségi-oldalán szólalt meg. 

2022. április 3., 10:40

Szerző:

A mai országgyűlési választások mellett Puzsér Róbert sem mehetett el szó nélkül. Hazánk "megmondóembere" a Facebook-oldalán állást foglalt a magyar politikával kapcsolatban, valamint mindenkit arra kért, hogy menjen el szavazni. 

„Álláspontom szerint a koordinált ellenzéki jelöltre meg a Márki-Zay Péter vezette listára érdemes szavazni, és eltávolítani Orbán Viktort az ország éléről. Elég volt Közép-Ázsiából, Európára kell szavazni; elég volt a feudalizmusból, polgári demokráciára kell szavazni; elég volt a tekintélyuralomból, hatalommegosztásra kell szavazni”

- kezdte a bejegyzését. 

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltjével sem elégedett százszázalékosan Puzsér, ám mégis úgy gondolja, hogy az ország javát még mindig az szolgálná, ha Márki-Zay és az új kormány kerülne hatalomra:

”Márki-Zay Péter inkompetensnek tűnik, a tisztességéhez azonban nem fér kétség, márpedig Magyarországon a legfőbb szükség e téren mutatkozik. Márki-Zay Péter a nagyon kevés szavahihető, hatalom által meg nem rontott politikusok egyike, a vezetési képessége pedig remélem, a jövőben fejlődni fog. Előbb bízom az országot egy becsületes sántára, aki a kellő cél felé botorkál, mint egy hazug motorosra, aki az ellenkező irányba robog. Magyarország kivételes lehetőség előtt áll, hogy a szélsőjobboldalt ne a szélsőbaloldalra, a gazember Orbánt ne a gazember Gyurcsányra, s ne annak beszédírójára vagy feleségére váltsa le. Magyarország kivételes lehetőség előtt áll, hogy lerázza végre az önkény igáját, és ne vegyen magára újat – nagy hiba volna elszalasztani. A helyes irány nem jobbra vagy balra, hanem csakis felfelé vezet.”

A sztárokat sem hagyják nyugodni a választások 

Videó - Alföldi Róbert üzenete a választások előtt: Nehéz idők vannak, nehéz idők jönnek

Világhírű színész üzent a magyar embereknek: Végre választhatjátok a szabadságot

Videó: Tóth Gabi énekelte a Himnuszt a Fidesz-KDNP kampányzáró eseményén

(Kiemelt kép: dfp.hu)