Videó - Alföldi Róbert üzenete a választások előtt: Nehéz idők vannak, nehéz idők jönnek

Alföldi Róbert ismét szavazásra buzdította az embereket. 

2022. április 2., 11:22

Szerző:

Alföldi Róbert már korábban, többször is hangsúlyozta, miért fontos, hogy mindenki menjen el szavazni. A népszerű színész most egy Facebook-videót tett közzé, amelyben arról beszélt, hogy az embereknek a sorsuk a kezükben van. Hozzátette, hogy biztos benne, hogy sokan szeretnének változást az országban, de akadnak olyanok is, akik szeretnének változást, de nem hisznek benne.

„Egyrészt az én 55 évem azt mutatja – legalábbis a saját életembe belegondolva –, hogy a legvadabb álmokat is el tudja érni az embert. Másrészről minden egyes közvélemény-kutató – még a kormány közeliek is – nagyon szoros eredményt prognosztizálnak. Ami azt jelenti, hogy minden egyes szavazatra szükség van, de tényleg, minden egyes szavazatra! Ez most létkérdés”

- mondta az üzenetében, amit a Blikk szúrt ki. 

Ezután Alföldi Róbert ahhoz a 400 ezer fiatalhoz szólt, akik az elmúlt négy évben lettek választók. Üzenetében elmondta nekik, hogy az ő életüket még inkább befolyásolja az, hogy milyen kormány kerül hatalomra a következő négy évben Magyarországon. 

„Nehéz idők vannak, nehéz idők jönnek. Különösen fontos, hogy összefogjunk, különösen fontos, hogy egy olyan országban éljünk, ahol nem a gyűlölet határozza meg a hétköznapjainkat”

- folytatta. 

A felvétel végén a színész elmondta, hogy bízik benne, hogy az ellenzék fog győzedelmeskedni és egy kormányváltásnak lehetünk a tanúi, ezután pedig egy nyugodt, békés országban tud majd élni. Majd még egyszer utoljára Alföldi arra kérte a követőit, szavazzanak akár egyéniben, akár pártlistán az összefogás jelöltjeire, az ellenzék jelöltjeire, tehát magára az ellenzékre. 

Sztárok és a politika

Majka elmondta, mit tett volna Bereczki Zoltán helyében, akit egy kormányközeli kampányrendezvényre hívtak fellépni

Videó: Bödőcs Tibor szerint Orbán Viktor már 12 éve alakítja „a kangörcsös TSZ-elnököt”

Muri Enikő: Ha már itt tartunk, számomra szimpatikus, amit a Kormány képvisel

Tóth Vera kritizálta Vlagyimir Putyint, ilyen durva gyalázásokat kapott érte

(Kiemelt kép: Alföldi Róbert Facebook-oldala)