Puzsér Róbert bevallotta, verték már meg: megdöbbentő, hogy ki volt az elkövető

Puzsér Róbert a rádióműsorában tett megdöbbentő vallomást.

2023. december 3., 06:21

Szerző:

Puzsér Róbert meghökkentő vallomást tett a Spirit FM nevű rádióállomás Önkényes Mérvadó című műsorában annak kapcsán, hogy november 25-én volt a nők elleni erőszak megszüntetésének világnapja.

Az erről szóló vitában Puzsér Róbert említi, hogy:

„engem személy szerint speciel már vert meg barátnőm. Úgy, hogy én nőt, egyébként hozzáteszem, férfit se ütöttem meg még soha. De engem már vert meg barátnőm. Ebben a viszonylatban nekem van olyan tapasztalatom, hogy milyen a férfi elleni erőszak, míg nővel szemben elkövetett családon belüli vagy párkapcsolaton belüli erőszakot nem tapasztaltam.”

A fentiek az alább megtekinthető-meghallgatható videóban hangzanak el, amelyben Puzsér Róbert felhívja a figyelmet arra, hogy bár a családon belüli fizikai erőszak elszenvedői tipikusan nők, azért vannak kivételes, fordított esetek is, a verbális erőszak esetében pedig.

„Miért nem lehet nemi diszkrimináció nélkül elítélni a párkapcsolati erőszakot? Miért kell a férfit és a nőt megkülönböztetni a feministáknak, olyanoknak, akik állandóan a megkülönböztetés meg a diszkrimináció ellen ágálnak?”

– teszi fel a kérdést Puzsér Róbert, pedig biztosan olvasta már a pozitív diszkriminációról, illetve annak szükségességéről szóló Wikipédia-oldalt.

Puzsér Róbert fenti eszmefuttatása már csak azért is érdekes, mert a férfiak elleni erőszakkal kapcsolatban már Johnny Depp és Amber Heard pere kapcsán is kifejtette a nézeteit.

(Kiemelt kép: YouTube/Spirit FM)