Puzsér Róbert véleménye Johnny Depp és exfelesége ügyéről: elárulta, szerinte ki a bántalmazott fél

Ezt gondolja Hollywood egyik legbotrányosabb peréről. 

2022. május 11., 11:49

Szerző:

Puzsér Róbert is elmondta a véleményét Johnny Depp és exfelesége, Amber Heard peréről. Az ügy hetek óta húzódik és egyre csúnyább történetek látnak napvilágot. Míg a színésznő volt az, aki azt állította, hogy családon belüli erőszak áldozata, egyre több olyan dologra is fény derül, ahol ő lehetett a bántalmazó fél a kapcsolatban. Ám, hogy a teljes igazságot mikor tudjuk meg, és mi lesz a per kimenetele az még mindig kérdés.

Íme, Puzsér Róbert véleménye, ami az Index.hu oldalán jelent meg:

„Nem az igazság százada jött el, hanem a befolyásos nők sorozatos visszéléseinek hajnala”

- írta a publicista, a metoo mozgalomra utalva.

„Johnny Deppet a felesége, Amber Heard gyanúsította meg azzal, hogy erőszakoskodott vele, így vált az asszonyból „családon belüli bántalmazás túlélője” – az eredmény: Hollywood egyik legjelentősebb színművészének karrierje kettétört. Nem maradt más választása, mint beperelni volt feleségét, hogy ártatlanságát a tárgyalásokon bizonyítsa – ha az a jelző, hogy kafkai, jelent valamit, akkor az ez.
A feminista kurzus bemutatja az évszázad legnagyobb családon belüli erőszakeseményét: a pert, amely üzenet minden férjnek és feleségnek, aki picit is ismert. Johnny Depp bűnlajstroma a tárgyalássorozat kezdetén még egy nemi bántalmazás elkövetésével bővült: az elvált asszony azzal a váddal élt, hogy a világhírű színművész nyolc-tíz ecstasytabletta hatására letépte a hálóingét, rugdosva és ütlegelve végigrángatta a padlón, aztán erőszakkal feldugott neki egy röviditalos üveget – tette ezt hat évvel a válásuk után.
Aztán a per folyamán sorban kerültek elő a Johnny Depp ártatlanságára utaló tények. Kiderült, hogy a sminkkészlet, amellyel Amber Heard a kapcsolatuk során elrejtette Johnny Depp ökölcsapásainak nyomait, csak a válásuk után került forgalomba. Hangfelvétel bizonyítja, hogy az erőszakcselekmény épp a vád ellenkezője volt: Amber Heard alkalmazott fizikai erőszakot Johnny Depp-pel szemben, és nem pusztán ütötte-verte, de egy alkalommal még az egyik ujjából is levágott egy darabot egy törött vodkásüveggel. Arra pedig, hogy a bántalmazás nemcsak fizikai lehet, hanem bizony lelki terror is létezik, Amber Heardnek a férje ágyában elhelyezett ürülék elég jó példázat.
Minden jel arra utal, hogy Johnny Depp nem pusztán nem volt erőszakos, hanem ő bántalmazott fél, akinek azért nem járt az ártatlanság vélelme, mert hímnemű..”

- fejtette ki a véleményét az ügyről Puzsér.

 

Hollywood egyik legcsúnyább ügye

Johnny Depp volt felesége zokogva tett vallomást: Elkezdett ütlegelni, letépte a ruhámat

Johnny Depp a bíróságon olvasta fel a legdurvább SMS-eket az exéről: íme trágár kirohanásai

Johnny Depp exe szerint a színész a saját ujját vágta le

(Kiemelt kép: dfp.hu)