Johnny Depp volt felesége zokogva tett vallomást: Elkezdett ütlegelni, letépte a ruhámat

Állítólag a színész azzal is fenyegette, hogy megöli.

2022. május 5., 10:46

Szerző:

Hetek óta tart Johnny Depp és Amber Heard pere. Most a színésznőn volt a sor, hogy elmesélje az ő verzióját arról, ami az együtt töltött évek alatt történt. Színész volt felesége a megismerkedésük részleteiről is beszámolt, elmondása szerint 2011-ben még titokban randevúztak, amíg Depp és a gyermekei anyja, Vanessa Paradis hivatalosan nem szakítottak.

A pár kapcsolatában a problémák állítólag 2012-ben kezdődtek, amikor a színész hűtlenséggel vádolta meg a színésznőt. Heard vallomása szerint a fizikai bántalmazás is ebben az időszakban kezdődött, valamint azt is elmondta, hogy az első ütést sosem fogja elfelejteni. Johnny Depp "Wino Forever" feliratú tetkóján kaptak össze, amit a színész még volt szerelme Winona Ryder miatt varratott magára, ám a Winona szót később Wino-ra íratta át. 

„A kanapén ültem, normálisan beszélgettünk. Ivott, és azt hiszem, kokaint fogyasztott, mert az asztalon volt belőle egy tégely. Zene szól, cigarettázott, én pedig a karján lévő tetoválásról kérdeztem.. Elmondta, ez mi, és én azt hittem, viccel, én pedig nevettem. Az arcomba csapott, mire felnevettem. Felnevettem, mert nem tudtam, mit csináljak. Azt hittem, ez biztos vicc. Nem tudtam, mi történik”

- mesélte Amber Heard, majd hozzátette, hogy a színész ezután többször is megütötte.

A színésznő elmondta, hogy ezek után sajnos nem felállt és kiállt magáért, hanem maradt. Valamint állítása szerint Depp ezek után sírni kezdett, ő pedig még sosem látott egy felnőtt férfit sírni korábban. Majd beszámolt arról is, ami 2013 márciusában történt közöttük.

A színésznő sírva számolt be arról, ami 9 évvel ezelőtt történt: elmondása szerint volt férje és ő Kalifornia államban, Hicksville-ben, a Joshua Tree közelében lévő lakókocsiparkban nyaraltak, ahol a színész átkutatta a testét kokaint keresve. Ez azután történt, hogy Johnny Depp megvádolta, hogy egy nővel flörtölt - írja a Blikk, a Dailymail cikke alapján.

„Elkezdett ütlegelni, letépte a ruhámat. Megragadta a melleimet és a combomat, letépte a fehérneműt rólam. Azt mondta, a kokainját, a kólát keresi. Belém tolta az ujjait. Csak álltam és bámultam a hülye fényt, nem tudtam, mit tegyek. Körbecsavarta az ujjait”

- mesélte Amber Heard a bíróságon.

A színésznő állítólag ezek után felhívta Depp húgát, Christit, aki értük ment, ám az autóban ülve a színész üvölteni kezdett, lehúzta az ablakot, majd pedig a mozgó autó ablakán kitartotta a kutyáját. Ezután Heard egy olyan történettel állt elő, amelyben Depp gyerekei is érintettek voltak.

2013 júliusában a színész két gyereke és a pár a Bahamákon nyaraltak. Depp nem akarta, hogy a gyerekei tudják, hogy iszik, ezért kávéscsészékbe rejtette az italt, ám teljesen kiszámíthatatlanná vált és úgy ugrott le a hajóról, hogy az ijesztőnek tűnt. Ezek után a színész lánya, az akkor 14 éves Lily-Rose Depp sírt és pánikrohamot kapott. 

„Megpróbáltam elmondani neki, hogy meg akarom védeni. Azzal vádolt, hogy elmondtam a gyerekeinek, hogy ismét iszik, és a nyakamnál fogva a hálószoba oldalfalához csapott, ott tartott egy pillanatra, és azt mondja, hogy most meg tudna ölni”

- mondta Amber Heard.

Közben olyan üzenetek is napvilágot láttak, amelyeket Depp akkor küldött az exfeleségének, amíg a lányával volt: többek között azt írta neki, hogy ne hívja többé, valamint leszbikus tábori tanácsadónak” nevezte. Az ügy egyre inkább kezd elfajulni, mint megírtuk az elmúlt két során a színésznőről is derültek ki furcsaságok: több tanú állítja, hogy ő volt a bántalmazó fél a kapcsolatban, valamint egy olyan eset is napvilágot látott, amikor a közös hitvesi ágyukba székelt.

Botrány, botrány, botrány

Johnny Depp az exe anyjának küldött levelet: öreg drogosnak nevezte magát

Johnny Depp a bíróságon olvasta fel a legdurvább SMS-eket az exéről: íme trágár kirohanásai

Johnny Depp exe szerint a színész a saját ujját vágta le

(Kiemelt kép: AFP)