Puskás Petinek robogóbalesete volt, egy rajongó igen furán reagált

A baleset után odajött egy család segíteni, de egyikük bizarr kéréssel állt elő.

2021. október 20., 13:47

Szerző:

Újraindult Istenes Bence videósorozata a YouTube-on. Az IstenEst kedden bemutatott, alább teljes egészében megtekinthető részében az egyik vendég Puskás-Dallos Peti – rajta kívül Istenes felesége, Csobot Adél szerepel még a műsorban, valamint Marics Peti zenész-énekes.

Puskás-Dallos Peti arról beszél többek között, hogy egyszerűen azért vette fel a felesége nevét, mert ezzel is ki szeretné fejezni összetartozásukat. Az énekes-műsorvezető azt mondja, hogy már a jegygyűrűnél is szinte irigyelte Dallos Bogit, hogy ő ezentúl a kezén viselheti összetartozásuk jelképét. Ezek után úgy érezte, ha feleségének már a neve kifejezi, hogy férjnél van, szeretné, ha az ő nevéből ugyanúgy kiderülne, hogy szerelmével összekötötték az életüket.

A műsorban az a téma is felmerül, hogy hogyan viselkedjen egy kereskedelmi televízióból ismert személyiség, ha felismerik az utcán és fotót kérnek tőle. Istenes Bence például azt mondja, hogy igent szokott mondani, kivéve, ha a gyerekeivel próbál éppen időt tölteni, igaz, akkor is odajönnek a rajongók, ha éppen a kicsikkel van. Ilyen eset után előfordult már, hogy a gyereke, az idegeneket utánozva otthon aztán odavitte a telefont édesapjához azzal, hogy csináljanak egy közös fotót.

Puskás-Dallos Peti szintén bele szokott egyezni a közös fényképezkedésbe, kivéve például, ha nagyon nem ér rá, vagy más okból nem alkalmas. Erre egy vicces példát is mesél a műsorban:

„volt egy robogóbalesetem, elcsúsztam a robogóval. Állok, szét van törve a fejemen a sisak. És akkor odajön egy család segíteni. Én remegve állok és azt mondja a mama, hogy „egy fotót csinálhatunk?” Épp balesetem volt! Állok, nézem a végigkaristolt autókat, azt, hogy a haverom a robogóját két perce adta oda. Apu mondta neki, hogy „mama, látod, hogy balesete volt”.”

Ezen kívül a társaság tagjai hozzáteszik, hogy a legjobban az dühíti fel őket, ha titokban, engedély nélkül próbálják fotózni vagy videózni őket. „Patkányok!” – kiabálja az ilyen emberekre Csobot Adél.

(Kiemelt kép: Puskás-Dallos Peti Instagramja)