Dallos Bogi elárulta, hány hónap után tűnt fel neki, hogy Puskás Peti nyomul rá

Nem indult gördülékenyen a kapcsolatuk.

2022. április 26., 10:56

Szerző:

Kiderült, hogyan indult Puskás-Dallos Peti és Puskás-Dallos Bogi kapcsolata. A ma már boldog házasságban élő pár elárulta, hogy bizony az énekesnő először nem vette észre a jeleket, amiket az énekes küldött neki, így csak hónapokkal később találtak egymásra.

„Hosszú udvarlási folyamat volt ez, pedig én már a castingon, amikor Bogival először találkoztam tudtam, hogy mi remek páros lennénk. Próbáltam ezt a tudtára adni, de hónapokba telt mire egyáltalán rájött, hogy udvarlok neki”

- mondta a 95.8 Sláger FM-en Puskás Peti, amit a Bors szúrt ki. 

Az énekesnő kifejtette, hogy ő bizony 2019-ben inkább a karrierjére akart koncentrálni és az X-Faktorba is szeretett volna mindent beleadni, így még inkább figyelmen kívül hagyta az apró jeleket. Dallos Bogi elárulta, hogy 4-5 hónapig fel sem merült, hogy jelenlegi férje többet akart tőle akkoriban.

„Nagyon jól kijöttünk Petivel, néha elmentünk együtt ide vagy oda, de bennem fel se merült, hogy többet szeretne. Olyannyira nem, hogy volt, hogy ezekre a találkozásokra elhívtam egy-egy barátnőmet azért, hogy Peti ne érezze a dolgot randinak. Az is előfordult, hogy megpróbáltam összehozni egy barátnőmmel. Biztos voltam benne, hogy mi csak úgy együtt lógunk néha, mert bírjuk egymást, de ennyi”

- mesélte az énekesnő. 

Dallos Bogi elmondta, hogy végül egy közös filmnézés során esett le neki a tantusz, amikor az énekes átment hozzá. Az énekesnő ott rá is kérdezett Puskás Petitől, hogy valójában mit szeretne, majd utána volt körülbelül két randijuk, és két héttel később már össze is költöztek. A pár tavaly nyáron pedig a boldogító igent is kimondta egymásnak.

Emlékszik, amikor Puzsér Róbert Puskás Petit gyalázta?

Puskás-Dallos Peti reagált az őt gyalázó Puzsér-cikkre és Majka válaszára

Puskás Peti édesapja is üzent a fiát gyalázó Puzsér Róbertnek

Puzsér Róbert folytatja az alázást: elmondta, mikor utálta meg Puskás Petit

(Kiemelt kép: Puskás Peti Instagramja)