Puskás-Dallos Bogi egy interjúban nem merte elmondani, miért sírt utoljára, de az Instára kiírta

Íme az ok, ami miatt 2 nappal ezelőtt előtörtek a könnyei.

2021. október 8., 13:41

Szerző:

„Ma adtam egy interjút, és megkérdezték tőlem, hogy mikor sírtam utoljára, amire nem mertem az igazat válaszolni és ez elgondolkodtatott…”

Így kezdi legfrissebb posztját az Instagramon Puskás-Dallos Bogi. A nemrég megházasodott, 24 éves énekesnő, úgy tűnik, ezzel a poszttal akarja bepótolni, ami ebből a bizonyos interjúból kimaradt, mert utána azt is megírja, mikor és miért volt, hogy legutóbb sírva fakadt.

„2 nappal ezelőtt, és azért mert elfogyott az önbizalmam és elkezdtem másokhoz hasonlítgatni magam, amire eddig sosem volt példa. Mindig a szupererőmnek tartottam a pozitivitásom, a lendületem és a magamba vetett hitem, de akkor valami megtört bennem.
Ezeket a képeket Rausz Ticia barátom készítette rólam. Szeretem őket, mert egy kicsit másnak látom rajtuk magam. Igaz, amit láttok belőlem, a boldogság, a rajongás egymás iránt, amit a férjemmel érzünk, de nem lehet az, hogy mostantól nem élhetem meg, amikor épp rossz passzban vagyok.
Az én konklúzióm: Kibeszéltem, ami bántott a hozzám legközelebb álló személlyel, vettem egy nagy levegőt, és ma reggelre tele álmokkal és célokkal ébredtem. Mesélek majd róluk. A posztom célja nem az önsajnáltatás, szimplán csak annyi, hogy senki sem mindig vidám, én sem.”

Íme a poszt.

(Kiemelt kép forrása: Dallos Bogi Instagramja, fotós: IAmCalledTicia)