Videó: Pottyondy Edina keményen kiosztotta az ellenzéki politikusokat

Hujjuj, Pottyondy Edina új videót posztolt!

2022. április 12., 09:42

Szerző:

Pottyondy Edina a választások óta eltelt egy hétre reagál legújabb videójában, és amint korábban Orbán Viktort kifigurázta, úgy ezúttal az ellenzék képviselőit sem kíméli. Így beszél a választásokon vesztes oldal vezetőiről, akiket a kormányoldalról az a kritika érte, hogy nem eléggé magyarok:

„azt tették, ami a legmagyarabb dolog: panaszkodtak és minden felelősséget másra hárítottak. Évek óta azt hallgatjuk tőlük, hogy Európa így, Európa úgy, meg hogyan kellene viselkednie egy felelősségteljes európai politikusnak. Ehhez képest egyetlen ellenzéki pártelnök sem mondott le a súlyos vereség után, senki!”

Márki-Zay Péterről azt állapítja meg Pottyondy Edina, hogy kampányüzemmódban maradt a választások után is:

„szerinte nem is lehet nyerni ebben a rendszerben. Ezért – logikus módon – alapít egy pártot.”

Gyurcsány Ferenccel kapcsolatban megállapítja, hogy szintén támadja a többi ellenzéki pártot („oltogat az öreg”), a Momentummal kapcsolatban pedig a következőket állapítja meg:

„a Momentum is arra a következtetésre juthatott, hogy az előválasztáson minél nagyobbat bukik valaki, annál alkalmasabb. Mert Fekete-Győr András lesz a frakcióvezető. Hát mint hogyha a Titanic kapitányára bíznánk az angol flottát, vagy a jamaicai bobcsapatra a kanadai hokiválogatottat, vagy az integratív Gyurcsány Ferencre a legnagyobb ellenzéki frakció vezetését.”

Íme a teljes videó.

(Kiemelt kép: Pottyondy Edina Instagramja)