Pikali Gerda a súlyos betegségéről vallott

Pikali Gerda gyermekkora nem volt könnyű a betegsége miatt. 

2023. március 14., 10:59

Szerző:

Pikali Gerda ritkán nyilatkozik a magánéletéről, de most kivételt tett. A színésznő elárulta, hogy hamarosan nászútra mennek Rékasi Károllyal. A házassága mellett azonban egy többévtizedes titokról is lerántotta a leplet: gyermekkorában súlyos betegséggel küzdött. 

A színésznő utolsó operációja 22 éves korában volt, és szerencsére azóta minden rendben van vele:

„Egy füldaganatról van szó, ami tizenkét éves koromban jelent meg először, és bármennyire próbálták is eltávolítani, folyton kiújult. Így a gyerekkorom felét kórházban töltöttem, és nem voltak túl fényesek a kilátásaim”

- mondta a Nők Lapjának Pikali Gerda, amit a Blikk szúrt ki. 

A színésznőt a kórházban töltött idők annyira megedzették, hogy sokkal pozitívabban állt Rékasi Károly gyógyulásához, amikor a színész balesetet szenvedett, miután egy autós kivágott a motorja elé. A Barátok közt egykori sztárja megszólalt arról, hogy érzi magát most. 

„Én bitang jól éreztem magam a bőrömben addig a pillanatig, amíg egy pasas a motorom elé nem kanyarodott az autójával. De az az igazság, hogy nem szeretek már a balesetemről beszélni. Nem akarok a múlttal foglalkozni, újraélni azokat a fájó érzéseket. Nem akarom már megfejteni azt sem, miért történt az egész. A jelennel szeretnék foglalkozni, és az örülni valókkal, mert van belőlük bőven” 

- nyilatkozta Rékasi Károly.

(Kiemelt kép: DFP - Kunos Attila)