Pataky Attila felesége elárulta, mit gondol arról, hogy a férje ufókról és sárkánylényekről nyilatkozik

Pataky Attila 23 évvel fiatalabb, egykor kozmetikusként dolgozó felesége, Nyikovics Orsolya elárulta többek között arról is beszélt, hogy most mivel foglalkozik.

2024. szeptember 13., 09:06

Szerző:

Immár 15 éve van együtt Pataky Attila és harmadik felesége, Nyikovics Orsolya. Az Edda frontemberének neje kivételesen most egyedül adott interjút a TV2-nek, és a riport a Tények plusz című adásban volt látható csütörtök este.

Pataky Attila felesége teljesen új életet kezdett

Nyikovics Orsolya korábban kozmetikus volt Veszprémben, de ezt az életet és szakmát teljesen elhagyta, amikor egyszeri Edda-rajongóból Pataky Attila felesége lett. Erről, illetve arról, hogy most mit dolgozik, így beszél:

„Valamilyen szinten feladtam úgy teljesen önmagamat. Háttérországként vagyok, én nem nagyon szeretnék a nyilvánosság előtt [szerepelni]... Én a mi magánéletünknek a programjait szervezem.”

A feleséget sok mindenben megváltoztatta ez a kapcsolat, és azt mondja, az Edda frontemberének a hatására a személyisége is érezhető változásokon ment át. Mint mondja, ezt talán a szomszédok is sejtik már:

„Szerintem itt néha azt hiszik rólunk, hogy mi minden nap veszekszünk. Amikor Attila felemeli a hangját és olyan hevesen mondja... Egy idő után hasonulsz és átveszed azt a stílust. Én, a kis nyugodt, a kis izé, na most már én is tudok harcias lenni!”

Pataky Attila felesége a sárkánylényekről és ufókról

Pataky Attila arról ismert, hogy meglehetősen egyéni nézetei vannak a fizikai valóságon túli dolgokról. Nyikovics Orsolya nyilatkozatából kiderül, hogy a feleség is tisztában van azzal, hogy a férjét sokan kinevetik az olyan nyilatkozatokért, mint például amit szintén a Tények pluszban mondott a nyáron az ufókról:

„A Man in Black csak a jéghegy csúcsa. Az nem kitalált bolondozás! Az maga a valóság!”

Vagy ott van a sárkánylény, amiről Hajdú Péternek mesélt tavasszal:

„Amikor egy dragon sárkánylénnyel szemben állsz, és meggyőződésed, hogy nem álmodsz, hanem ez most... Hogy mi a valóság...? Na innen aztán kezdhetnénk, tudod! És ott állsz... Azt nem lehet elmondani. Egy ilyen sárkány három, három és fél méter magas. Az nagyon kemény. És ha annak megpróbálsz a szemébe nézni, az akkor mint a mesében... elporladsz. Elporladhatsz, mert olyan a tekintete!”

Nos, Nyikovics Orsolya ezekhez a nyilatkozatokhoz a következőket fűzi hozzá a friss interjúban:

„Amikor ő bármi olyan dologról beszél, amit mások esetleg megmosolyognak, akkor nekem az természetes, én azt elfogadom. Én ugyanúgy befogadtam ezt, és ez nekem nem volt furcsa. És itt jön visszacsatolás, hogy igenis kell az, hogy az érdeklődési körünk egy legyen, vagy hasonló legalább.”

Érdemes megnézni a teljes beszélgetést, kattintson a play gombra!

(Kiemelt kép: TV2/Tények plusz)