Papp Gergő megható videót publikált Kajdi Csabáról: Cyla elsírja magát az autóban

Kajdi Csaba egy emlék felidézésétől érzékenyül el a könnyekig, Papp Gergő videón rögzítette a sztorit, majd meg is írta.

2021. december 9., 11:10

Szerző:

Kajdi Csaba, a Visage modellügynökség ügyvezetője Cyla becenéven is ismert a médiában. Az életéről szóló könyv Papp Gergő közreműködésével készült, és Pimaszúr most megosztotta, hogy mi a kötetből a kedvenc részlete. Sőt, Papp Gergő videós illusztrációt is publikált, amely bemutatja a könyvben leírt, megható jelenetet. Kajdi Csaba az alábbi könyvrészletben azt meséli el, amikor azt érezte, hogy nem kell szégyellnie magát amiatt, hogy meleg, hanem ezzel együtt szeretik és elfogadják.

„Mackókám! Gyere ide, és nyugodj meg! Te egy csodálatos ember vagy egy fantasztikus érzékeny szívvel és lélekkel megáldva! Tudj róla, hogy mi mind nagyon-nagyon szeretünk Téged, de légy erős: TE igenis MELEG VAGY! És ez ellen nem tehetsz, és nem is kell tenned semmit!
Miközben meséli, leparkolva már a kocsit az ügynökség udvarában, ott a volánnál, a biztonsági övek szorításában, hatalmas fekete napszemüvege alól apró könnycseppek gördülnek, majd potyognak sűrűn, szinte kopogva a bekapcsolt öv feszülő szövetén. Vagy csak így éreztem a hatalmas csendben. Ettől aztán zavartan, nevetve egymás vállára csapunk, oldva kissé a feltörő elérzékenyülést. Az újra átélt felzaklatódást és megkönnyebbülést. Két középkorú férfi egy Miniben. Akikre már türelmetlenül várnak odafent az irodában. És akiket ez most baromira nem érdekel… Egészen különleges és megzavarhatatlan pillanat volt. Egyfajta újbóli megkönnyebbülés és katarzis. Meg főleg ELFOGADÁS.
Mikor e sorokat gépelem, többedszer nézem és hallgatom vissza a videóra rögzített kocsijelenetet, és bevallom, minden alkalommal könnybe lábad nekem is a szemem. Persze csak itthon. Ott akkor csakis vele voltam elfoglalva. Azt hiszem, ez volt az a pillanat, amikor – bár hosszú és sokszor zaklatott közös út állt még előttünk – örökre a szívembe zártam. Ahogy zavartan kuncorászva törölgeti könnyeit, engedve az őszinte, felszakadó megnyílásnak.”

Így emlékezik vissza Papp Gergő az általa videón rögzített, alább videón megtekinthető, megható pillanatra. A videóból kiderül, hogy a történet elmesélése után Cyla a következőképpen fogalmaz arról, hogy miért sírja el magát ennek az emléknek a felidézése során:

„küzdesz valamivel magadban, amiről azt gondolod, hogy az rossz és szörnyű és bűn, és akkor van valaki, aki átölel és azt mondja, hogy „dehogyis, tök jó vagy”. Ettől érzékenyülök el.”

Íme a videó.

A Nagy Cyla-Sztori természetesen rengeteg további történetet tartalmaz, ezek közül a legnagyobb sajtóvisszhangja annak volt, amelyből kiderül, hogy Kajdi Csaba évekig szerelmi háromszögben élt egy modellel és annak férjével.

(Kiemelt kép: Papp Gergő Pimaszúr Instagramja)