Újabb sztárpár távozott a Nyerő Párosból: számukra ért véget a verseny

Muri Enikő és Tóth Szabi a Nyerő Páros legújabb kiesői.

2022. szeptember 30., 23:09

Szerző:

Muri Enikő és Tóth Szabi távoztak az RTL Klub Nyerő Páros című műsorából. Mondani sem kell, hogy a két zenész igen megosztó személyiség volt a játékban és a tévénézők számára is. A legnagyobb vitájuk Hódi Pamelával és Tóth Bencével, valamint Young G Bécivel és Mészáros Norinával volt.

Muri Enikő és Hódi Pamela között a viták már annyira elfajultak, hogy nemrégiben a két nő abban is megegyezett, hogy inkább nem szólnak egymáshoz. Az énekesnőnek az fájt igazán, hogy az influenszer lepontozta az egyik produkciójukat, de Tóth Szabinak sem esett jól, amikor kiderült, hogy Hódi Pamela párja, Tóth Bence nem tudja, hogy ő kicsoda.

 

Egy pillanatát sem bánjuk a műsornak, mert mi ezt végig élveztük. Ha újra kezdenénk, mindent újra így csinálnánk. Úgy gondolom, ez egy taktikai játék. A miénk az volt, hogy az első pillanattól elkezdtünk figyelni a többiekre, hogy kinek mi az erőssége, a gyengesége 

- mondta a kiesés után Tóth Szabi, amiről a Blikk számolt be.

Muri Enikő azt is elárulta, hogy számára Hódi Pamela volt a legnagyobb csalódás a műsorban, különösen azért, mert korábban már követte az influenszert a közösségi médiában, és azt gondolta, hogy tud vele azonosulni, de a játék során rájött, hogy nincs közös témájuk.

 Még több Nyerő Páros

Muri Enikő a Nyerő Párosban: Hódi Pamela nekem annyit sem ér, mint egy szemeteszsák üresen

Young G Béci felesége visszaszólt a Nyerő Páros miatt őt kritizálóknak: Tudtam, hogy bántani fognak emiatt

Muri Enikő beszólt Hódi Pamelának – egyre éleződik a konfliktusuk: Irritál már, érted?

(Kiemelt kép:  RTL Klub)