Napi horoszkóp, 2022. január 20.: a Mérleg kivételesen szerencsés lesz, a Halak élete gyökeresen megváltozik

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2022. január 20., 00:00

Szerző:

Konfliktusok, feszültség és nem kevés stressz vár a csillagjegyekre, de a jó hír, hogy estére a legtöbb probléma megoldódik! Íme a napi horoszkóp.

Kos (03.21 - 04.19)

Ne vegyen mindent készpénznek, amit hall, és legfőképp ne adja tovább ezeket a pletykákat. Ha téves vagy félinformációt továbbít, a végén ön jön ki belőle rosszul.

Bika (04.20 - 05.20)

A napokban kizárólag egy dolog foglalkoztatja majd, a szerelmi élete. Talán túlságosan is sokat agyal a témán, ennél sokkal lazábban is vehetné. Hallgasson inkább most a megérzéseire!

Ikrek (05.21 - 06.21)

Az a sok idő és energia, amit az elmúlt hetekben, hónapokban a munkájába fektetett, ma végre megtérül. Egyrészt anyagilag is hatalmas előrelépésre számíthat, de ami még fontosabb önnek, elismerik a munkáját, a szakmaiságát, hozzáértését.

Rák (06.22 - 07.22)

Egy olyan személy csöppenhet az életébe, aki felborít mindent, legfőképp a lelki világát. Összezavarja az érzéseit, sőt a párkapcsolatába is alaposan belekavar. Nem lesz egyszerű a napja! 

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Úgy tűnhet, hogy minden összejön és az univerzum összeesküdött ön ellen, de valójában csak arról van szó, hogy a szokásosnál fáradtabb és így ingerlékenyebb.

Szűz (08.23 - 09.22)

Ma bebizonyosodik, hogy mennyi olyan közeli barátja és kollégája van, aki bármikor bármilyen helyzetben kiáll önért. Erre koncentráljon, ne pedig a nehézségekre, amikkel ma szembesülnie kell!

Mérleg (09.23 - 10.22)

Nagyon jók a megérzései, és nem alaptalanul! Ma sikert sikerre halmoz, amihez lesz egy nagy adag szerencséje is, de alapvetően saját magának köszönheti, hogy ennyi minden összejön, ráadásul ilyen hamar.

Skorpió (10.23 - 11.21)

A hét első fele nagyon intenzív volt az ön számára, ezért a következő néhány napban érdemes lenne visszavennie a tempóból. Pihenjen, sportoljon, bulizzon, akár extra szabadnapokat is kivehet.

Nyilas (11.22 - 12.21)

Ma a szokásosnál harciasabb kedvében van, ezért előfordulhat, hogy olyan vitákba is belemegy, amikbe máskor nem. Sőt, kifejezetten provokálja a környzetében lévőket...

Bak (12.22 - 01.19)

Ma könnyen elvihetik az érzelmei, és nem biztos, hogy jó irányba. Érzékeny, szeszélyes és heves napja lesz, szóval nagyon nagy önfegyelemre lesz szüksége ahhoz, hogy ne vesszen össze mindenkivel.

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Ha változtatni szeretne valamin az életében, ne várjon tovább, vágjon bele! Ennél nem lesz alkalmasabb időpont rá, de tervezzen meg minden lépést, ne ugorjon meggondolatlanul fejest semmibe.

Halak (02.19 - 03.20)

Készüljön, mert nagy változás jöhet ma az életében! Igaz, már egy ideje számított rá, de talán nem gondolta, hogy ilyen hamar bekövetkezik. Ne aggódjon, csakis jót hozhat az új helyzet!