Napi horoszkóp, 2021. október 27.: a Kos legyőz minden akadályt, a Bakot hatalmas pozitív csalódás éri

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán!

2021. október 27., 00:00

Szerző:

Ma rengeteg problémára, sérelemre megoldást találhatnak a csillagjegyek, nagy kibékülések is várhatóak. Íme a szerdai horoszkóp.

Kos (03.21 - 04.19)

Ma olyan akadályokat lép át, amiről mindig is azt gondolta, hogy lehetetlen, egyszerűen nem képes rá. Ma mégis bebizonyítja magának és a környezetének, hogy vannak még rejtett tartalékai.

Bika (04.20 - 05.20)

Kezd besokallni a feladatoktól, elvárásoktól és problémáktól. Úgy érzi, összecsaptak a hullámok a feje felett, és legszívesebben kifutna a világból. Tényleg szüksége lenne egy-két nap nyugalomra, hogy átgondoljon mindent, letisztuljon a kép.

Ikrek (05.21 - 06.21)

Olyan rég volt már olyan, hogy valamit csakis saját magért tett, azért, hogy jól érezze magát a saját bőrében. A mai napot szánja erre, kényetesse magát, kivételesen csakis olyan dolgokat csináljon, amiket szeret.

Rák (06.22 - 07.22)

Már régóta húzódik egy probléma ön és a párja között, amit eddig nem sikerült megbeszélniük. Pedig ön mindent megpróbált, és ezt a szerelme is érzi, épp ezért ma ő próbálkozik a dolog tisztázásával. Legyen nyitott!

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Rengeteg feszültség gyülemlett fel önben az elmúlt hetekben, amit folyamatosan igyekszik elnyomni. Ha nem szeretne egyre több konfliktusba keveredni, sőt generálni azokat, próbálja meg levezetni. Egy kemény edzés például célravezető lehet.

Szűz (08.23 - 09.22)

Úgy érzi, újra és újra ugyanazokat a köröket futják a párjával, és nem tudnak egyességre jutni bizonyos témákkal kapcsolatban. Rengeteget segíthet, ha megpróbál kívülállóként tekinteni a helyzetére, vagy ki is kéri egy harmadik fél véleményét a témáról.

Mérleg (09.23 - 10.22)

Ma kifejezetten nosztalgikus hangulatban lesz, rengeteg régi ismerős és történet eszébe jut, és sok jó barátja is elkezd ma hiányozni. Vegye fel velük a kapcsolatot, mert nem véletlen, hogy pont most jutottak eszébe!

Skorpió (10.23 - 11.21)

Ha már régóta tervez az otthonával kapcsolatos változásokat, ne várjon tovább! A mai nap a legalkalmasabb arra, hogy átrendezze a lakását, vagy belevágjon egy felújításba, esetleg adás-vételbe.

Nyilas (11.22 - 12.21)

Ma kifejezetten fontos lesz, hogy ne a megszokott módon gondolkodjon. Bármilyen problémába is ütközik, igyekezzen újszerű megközelítéseket keresni, merjen elrugaszkodni a járt, bevált módszerektől.

Bak (12.22 - 01.19)

Hetek, sőt hónapok óta rágódik valamin, és egyszerűen nem talál megoldást rá. Pedig mindvégig ott volt az orra előtt, amire ma egy olyan személy világíthat rá, aki eddig nem ált közel önhöz. Persze ez ma megváltozik!

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Ma kirobbanhat egy vita az egyik kollégájával, ismerősével, ami már régóta ott volt a levegőben. Persze nem kellemes az ilyen helyzet, egyáltalán nem szeret veszekedni, de mégis megkönnyebbül, hogy ha ilyen áron is, de sikerül levezetni ezt a feszültséget, és kimondani fontos dolgokat.

Halak (02.19 - 03.20)

Béke, nyugalom, harmónia: ezek jellemzik a mai napját, és úgy összességében egyre inkább az életét. Ezzel együtt nagyon fontos, hogy az érzelmeit ne nyomja el, igenis élje meg, ha valami nem jó, ha valami bántja, vagy kudarcot vall!

Olvassa el a heti horoszkópját is!

Ezekre a csillagjegyekre hatalmas változás vár ősszel

3 csillagjegy, akire mesés hét vár

(Kiemelt kép: Shutterstock)