Heti horoszkóp, 2021. október 25-31.: az Ikreket többen meg akarják hódítani, a Vízöntő leszámol az összes ellenségével

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a héten!

2021. október 25., 00:00

Szerző:

Október utolsó hete kifejezetten eseménydús, intenzív és eredményes lesz a csillagjegyek számára. Íme a heti horoszkóp.

Kos (03.21 - 04.19)

Bár önre kevésbé jellemző, de most mégis nagyra értékeli a nyugalmat, az eseménytelenséget. Elfáradt az utóbbi hetekben, hónapokban, és a héten kifejezetten jól esik majd, hogy a munkahelyén és a párkapcsolatában is idill és harmónia uralkodik.

Bika (04.20 - 05.20)

A héten jobban tud majd csapatban dolgozni, mint bármikor. Rengeteget tapasztal, tanul ebben az iődszakban, és sikerül végre elengednie olyan negatív dolgokat is, amikhez makacsul ragaszkodott pusztán dacból vagy kényelemből.

Ikrek (05.21 - 06.21)

Felpörögnek az események a szerelmi életében, akár van párkapcsolata, akár nincs. Több jelentkező is akad, aki szívesen elcsábítaná, ki hosszabb, ki rövidebb távon gondolkozik, különbözőek a jelöltek szándékai, így csakis önön múlik, hogy mi lesz a végkimenetele a hétnek.

Rák (06.22 - 07.22)

A héten minden rendkívül gyorsan és gördülékenyen halad majd az életében. Szót ért a munkatársaival, mindent pikk-pakk megszervez, megold, újratervez. Sőt, a párkapcsolatában is sikerül több problémát elsimítania, ráadásul a szokottnál sokkal könnyebben.

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Az Oroszlán egész héten vívódni fog: a vágyai kerülnek szembe az ész érvekkel, vagyis amit szíve szerint tenne, arról pontosan tudja, hogy hatalmas bajba sodorhatja. A lehető legjobb, amit tehet, hogy vár, hogy változzanak a körülmények...

Szűz (08.23 - 09.22)

A következő napjai arról fognak szólni, hogy megpróbálja ráerőltetni a környezetére a saját akartát. Ez nyilvánvalóan rengeteg feszültséggel és stresszel jár, ráadásul nem is túl célravezető. Ha nem ragaszkodna a saját elképzeléseihez ilyen görcsösen, sokkal könnyebb hete lenne!

Mérleg (09.23 - 10.22)

Készüljön, mert nagyon aktív és impulzív napok várnak önre. Rengeteg meghívást kap, nagyon sokan megkeresik, egyik programot éri majd a másik. Azonban nem csak élményeket gyűjt, mély beszélgetésekre és érzelmi hullámvasutazásra is számíthat.

Skorpió (10.23 - 11.21)

Bármilyen célt is tűzött ki maga elé, október utolsó hetében egészen biztosan meg tudja valósítani. Ehhez azonban többször fel kell adnia az elveit, sőt egyszer-egyszer át is kell gázolnia valakint. Önnek kell eldöntenie, hogy megéri-e...

Nyilas (11.22 - 12.21)

Hiába szeretne mindenkinek segíteni, nem megy, és ezt személyes kudarcnak éli meg. De fontos látnia, másnak sem menne, amire vállalkozott ugyanis, az bár nemes, ugyanakkor teljes képtelenség. Inkább arra koncentráljon, akiknek valóban jobbá tudja tenni az életét!

Bak (12.22 - 01.19)

Óriási sikereket érhet el a héten a karrierjében, aminek nagy része a szerelmének lesz köszönhető. Ha ő nem lenne, ön nem teljesítene ennyire jól, így ne csak magára legyen büszke, hálálja meg partnerének is!

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Október utolsó hetében mindent elsöprő erő és energia keríti hatalmába, lényegében megállíthatatlan lesz. Amit csak a fejébe vesz, azt véghez is viszi, ráadásul gyorsan, pontosan és elképesztően kreatívan.

Halak (02.19 - 03.20)

A héten nem egyszer esik kísértésbe majd, mind a szerelmi életében, mind a munkahelyén. Szerencsére azonban az utolsó pillanatban mindig rájön, hogy nem érdemes kockáztatnia. És tényleg ez a lehető legjobb döntés most.

Ezekre a csillagjegyekre hatalmas változás vár ősszel

3 csillagjegy, akinek hatalmas változást hoz október vége

(Kiemelt kép: Shutterstock)