3 csillagjegy, akinek hatalmas változást hoz október vége

Nem is számítanak rá ezek a csillagjegyek, pedig az egész életük megváltozhat!

2021. október 20., 14:17

Szerző:

Az október vége általában már esős, hideg, szürke, eseménytelen, így senki sem rajong különösebben érte. Ennek a három csillagjegynek azonban emlékezetes lesz a következő néhány nap!

Kos

Október 20-án ven a Kos telihold, ami egy teljesen új szakaszt nyit a Kos életében. Minden, ami eddig stagnált, vagy elakadást jelentett a mindnenapjaiban, az meg fog oldódni a következő hetekben. Készüljön, mert egy intenzív, izgalmas időszak következik, ami tele lesz sorsszerű találkozásokkal, váratlan fordulatokkal, szenvedéllyel és mély érzelmekkel.

Ikrek

Ikrekként nyitott a világra, az emberekre, az újdonságra, azonban ha a saját érzelmeiről van szó, egyből zárkózottá és visszahúzódóvá válik. Sokszor okoz problémát, hogy nem tudja vagy nem akarja megfogalmazni az érzéseit, igényeit, sérelmeit. A Kos telihold azonban áttöri ezt a gátat, nyitottabbá válik, így könnyebben kommunikálja a problémáit, vagy adott esetben a vágyait, amelyek így könnyebben valóra is válhatnak.

Skorpió

Hatalmas optimizmust és jókedvet hoz a Kos telihold a Skorpiónak, ami óriási energiával párosul. A következő napokban, hetekben mindent sokkal jobb színben lát, a problémákhoz is pozitívabban áll, tettrekész és megoldásorientált lesz. Mindemellett a környezetével is elnézőbb és kedvesebb lesz, a bosszúszomját jó időre félreteszi. Ez a kedvező változás jó hatással lesz a kapcsolataira, a szerelmi életére és a karrierjére is!

(Kiemelt kép: Shutterstock)