3 csillagjegy, akire mesés hét vár

Ezeknek a csillagjegyeknek elképesztően jól végződik a hónap.

2021. október 25., 12:58

Szerző:

Az október vége általában már esős, hideg, szürke, és senki sem rajong érte. Ennek a három csillagjegynek azonban szenvedélyes és kifejezetten eseménydúsnak ígérkezik.

Bika

A spórolás egyáltalán nem az ön terepe, amikor van, kifejezetten szórja a pénzt, amikor pedig elfogy, elképesztően szorong. Ezen a héten viszont végre lehetősége lesz egyenesbe jönni, rendezni azokat a tartozásokat, számlákat, amiket maga előtt görget, sőt félre is tud tenni egy keveset. Most legyen erős, vesen véget az eddigi rossz szokásainak, és hosszútávon biztosan fellélegezhet.

Ikrek

Végre felfigyelhet önre egy olyan személy, aki iránt már nagyon régóta vágyakozik. Titkos és egyoldalúnak hitt szerelem volt ez eddig, de ez a héten egészen biztosan megváltozik! A baj csak az, hogy jelenleg nem ő az egyetlen jelentkező az ön életében, így nagyon alaposan végig kell gondolnia, hogy ki mellett teszi le a voksát. Annyi viszont bizonyos, hogy izgalmas, romantikus és szenvedélyes napok várnak önre!

Mérleg

Egy ex felbukkanását jelzik a csillagok, a találkozás viszont kivételesen nem lesz fájdalmas, sokkal inkább tanúlságos és élvezetes. Lehetséges, hogy sikerül tisztázniuk olyan konfliktusokat, amik már régóta nyomasztották, ráadásul nem is engedték, hogy továbblépjen. De az is előfordulhat, hogy újra fellángol önök között a szerelem, és ismét egymásra találnak...

Olvassa el a heti horoszkópját is!

Ezekre a csillagjegyekre hatalmas változás vár ősszel

3 csillagjegy, akinek hatalmas változást hoz október vége

(Kiemelt kép: Shutterstock)