Napi horoszkóp, 2021. október 26.: az Oroszlán sokakat ment meg, a Nyilas végre fellélegezhet

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden!

2021. október 26., 00:00

Szerző:

A mai nap sokkal több gondoskodásra és figyelemre lesz szükségük a csillagjegyeknek, épp ezért érdemes mindenkinek picit türelmesebbnek és figyelmesebbnek lennie. Íme a keddi horoszkóp.

Kos (03.21 - 04.19)

Ma kifejezetten ingerlékeny, lobbanékony és harcias hangulatban lesz. Mindent fenyegetésnek vesz, és azonnal támad is védekezésképpen. Azért ebből hosszútávon még sok problémája lehet...

Bika (04.20 - 05.20)

Bármiért is furdalja a lelkiismeret, azt ma mindenképpen tegye rendben. Nem erőssége a bocsánatkérés vagy a belátás, de most nem tehet mást, engednie kell, ha szeretne egyről a kettőre lépni, illetve megkönnyebbülni.

Ikrek (05.21 - 06.21)

Bármennyire is nehéz szituációba keveredik, higgyen magában, higgye el, hogy meg tudja oldani. És ami a legfontosabb, ne játssza meg magát, ne akarjon más fejével gondolkodni! 

Rák (06.22 - 07.22)

Ma többen megpróbálják befolyásolni, megvezetni. Ne hagyja, hogy manipulálják, mert ezt nem az ön érdekében teszik. A legjobb, amit tehet, ha a saját megérzéseire hallgat.

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Ma több olyan szituációba is keveredhet, amikor át kell vennie az irányítást, sőt példát kell mutatnia. Szerencsére ez nem esik nehezére, sőt lubickol is a vezetői szerepben, ráadásul szeret is másoknak segíteni.

Szűz (08.23 - 09.22)

Kifejezetten könnyed, harmónikus nap vár önre, amibe beleférnek olyan extra élvezetek is, mint a gondtalan vásárlás, egy frissítő edzés, egy forró fürdő és egy jó könyv vagy sorozat.

Mérleg (09.23 - 10.22)

Ma igyekszik kerülni minden olyan helyzetet, ahol az érzelmekről, problémákról, kötelezettségekről kell beszélnie. Talán ma megúszhatja ezeket, de sokáig nem halogathatja, mert csak egyre nehezebb és sürgetőbb lesz.

Skorpió (10.23 - 11.21)

Általában önt szokták azzal piszkálni szerettei, hogy megfeledkezett róluk. Ma fordul a kocka, ön kezdi el úgy érezni, hogy a családja hanyagolja. Érdekes tapasztalás lesz, annyi biztos!

Nyilas (11.22 - 12.21)

Már megint túlvállalta magát, és kezdenek összecsapni a hullámok a feje felett. Még nem késő lemondani néhány feladatot, találkozót! Bár nem lesz egyszerű szelektálni, de utána hatalmas kő esik le a szívéről.

Bak (12.22 - 01.19)

Úgy érezheti, mindennél nagyobb kihívást jelent egyensúlyba hoznia a családi kötelezettségeit és a munkahelyi feladatait. Ne akarjon mindent egyedül megoldani, feszengés és stresszelés helyett vonja be a párját, és közösen találjanak megoldásokat.

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Az anyagiak ma nagyon megkavarhatják a napját, egészen pontosan a problémák. Egy nagyon közeli szerettével, talán a szerelmével sikerül összekapnia pénzügyi kérdéseken, de szerencsére vélhetően csak apró összezörrenésről lesz szól.

Halak (02.19 - 03.20)

Ma legyen nagyvonalú a környezetével szemben. Nem lesz egyszerú türelmesnek és elnézőnek lenni, de gondoljon arra, hogy csak elrontja a saját napját és hangulatát, ha minden apróságba beleáll!

Olvassa el a heti horoszkópját is!

Ezekre a csillagjegyekre hatalmas változás vár ősszel

3 csillagjegy, akire mesés hét vár

(Kiemelt kép: Shutterstock)