Napi horoszkóp, 2021. november 30.: a Bak még sosem volt ennyire lelkes, a Nyilas teljesen új oldalát fedezi fel

Íme, mit ígér a csillagjegyeknek a napi horoszkóp.

2021. november 30., 00:00

Szerző:

Boldogságot és szerelmet ígér a napi horoszkóp a csillagjegyeknek.

Kos (03.21 - 04.19)

Nincs épp jó passzban, ezt pedig a környezete is megérzi. Próbáljon meg egy kicsit pozitívabban állni a dolgokhoz, mert így könnyebben megy majd a munka, de az ismerkedés is!

Bika (04.20 - 05.20)

Egy csúnya pletyka bezavarhat a napjába, de ha higgadtan kezeli a dolgot és igyekszik megbeszélni, tisztázni az érintettekkel, hamar rendeződhet ön körül a helyzet.

Ikrek (05.21 - 06.21)

Ha nagyobb kiadást tervez a közeljövőben, mindenképpen beszélje meg előtte a párjával, különben úgy fogja érezni, hogy nem számít a véleménye és nagy veszekedés lesz a vége...

Rák (06.22 - 07.22)

Még nem egészen tudta magát túltenni az exén, ma pedig a szokásosnál is többször jut az eszébe. Próbálja meg elterelni a gondolatait, ez csak átmeneti mélypont, és már nagyon közel van az új szerelem!

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Azt érzi egy ideje, hogy változásra lenne szüksége. Viszont ne a párjától vagy a családjától várja a megoldást, mert nem a kapcsolataival van problémája, hanem saját magával elégedetlen...

Szűz (08.23 - 09.22)

Úgy érzi, túlnőnek önön a feladatok, és egyedül nem képes a végére jutni. De az az igazság, hogy nincs egyedül, csak egy szavába kerül, és a szerelme, a családja, sőt a barátai is ugranak, hogy segítsenek!

Mérleg (09.23 - 10.22)

Ma rádöbbenhet, hogy picivel rosszabb anyagi helyzetben van, mint gondolta. Elsőre úgy tűnhet, hogy lehetetlen lesz megoldania a problémát, de délutánra rájön, hogyan tovább.

Skorpió (10.23 - 11.21)

Ha előre szeretne lépni, kénytelen lesz nyitni a kollégái felé. Az előléptetésnél nem csak a teljesítményét, de a hozzáállását is figyelembe veszik majd, főleg, hogy hogyan tud csapatban dolgozni...

Nyilas (11.22 - 12.21)

Nincs oda túlságosan a látványos, romantikus gesztusokért, de az új randipartnerének valahogy még ezt is elnézi. És jól is teszi, mert csupa ilyen meglepetéssel készül mára!

Bak (12.22 - 01.19)

Imádja a telet, mindig valami új kezdetének fogja fel, szóval önt kifejezetten felvillanyozza, hogy itt a december! Ezzel az optimista hozzáállással pedig sikerül is bevonzania egy csomó pozitív dolgot.

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Lehetősége lesz valami újat tanulni, ami már nagyon régóta érdekelte, csak valamiért mindig halogatta. Használja ki, mert a jövője szempontjából is sokat nyerhet vele!

Halak (02.19 - 03.20)

Érdekli a környezetvédelem vagy a rászorultakon szeretne segíteni? Itt az ideje, hogy ne csak gondolkozzon rajta, hanem tegyen is valamit! Sokkal jobban fogja érezni magát már egy apró gesztustól is!

Olvassa el a heti horoszkópját is!

3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete a héten

Vajön ön a legintelligensebb csillagjegyek között van? Mutatjuk!

(Kiemelt kép: Shutterstock)