Heti horoszkóp, 2021. november 29 – december 5.: a Nyilas élete gyökeresen megváltozik, a Halak végre révbe ér

A Nyilas újhold rengeteg új lehetőséget, változást hoz az összes csillagjegy életébe. Íme a heti horoszkóp.

2021. november 29., 00:00

Szerző:

A heti horoszkóp szerint november utolsó napjai, illetve december eleje sorsfordító lesz a csillagjegyek számára.

Kos (03.21 - 04.19)

Egy komolytalan flörtből, laza viszonyból a héten sokkal több is kialakulhat. Ne féljen belevágni egy komoly kapcsolatba, mert most pontosan ez az, amire szüksége van, még akkor is, ha bonyolultnak vagy elsőre kényelmetlennek tűnik.

Bika (04.20 - 05.20)

November utolsó napjai meglehetősen unalmasan, december eleje viszont annál igzalmasabban telik majd. A munkahelyén minden a lehető legjobban alakul, azonban ne kényelmesedjen bele az eseménytelenségbe, ne bízza el túlságosan magát. A párkapcsolatára a meghitt intimitás lesz jellemző.

Ikrek (05.21 - 06.21)

Ha még keresi a párját, ezen a héten olyan személlyel ismerkedhet meg, akivel tökéletesen passzolnak. Már-már hátborzongatóan egyrugóra jár az agyuk, egyforma az érdeklődési körük és ugyanarra vágynak az életben. Akár még az Igazi is lehet...

Rák (06.22 - 07.22)

Végre azt érzi, hogy szeretik és megbecsülik a munkahelyén, egyre többször kérik ki a véleményét, vagy hívják el kávézni, ebédelni. Ez azért van, mert ön is egyre nyugodtabb, magabiztosabb és kiegyensúlyozottabb.

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Van egy-két komoly probléma a párkapcsolatában, amit eddig mindig a szőnyeg alá söpört. A héten viszont már nem tudja kikerülni, hogy tisztázza ezeket. Sorsdöntő beszélgetésre számíthat!

Szűz (08.23 - 09.22)

A héten több régóta húzódó konfliktust sikerül tisztáznia, ami felszabadítja és sokkal boldogabbá teszi. Egy ilyen lelkizés során az egyik exével is újra közel kerülhetnek egymáshoz, amit álmaiban sem gondolt volna.

Mérleg (09.23 - 10.22)

A csillagok az otthonával kapcsolatban jeleznek nagy változásokat. Megtalálhatja álmai lakását, házát, de akkor is szerencsével jár majd, ha épp albérletet keres. Ha felújítani szeretne, azt se halogassa tovább!

Skorpió (10.23 - 11.21)

A bolygóállások azt sugallják, hogy a héten visszatérhet az életébe egy régi szerelme, akivel ismét közelebb kerülnek egymáshoz. Az újrakezdés sokszor nem szerencsés, de ezúttal minden amellett szól, hogy adjon a dolognak még egy esélyt. Nem fogja megbánni!

Nyilas (11.22 - 12.21)

Teljesen új életszakasz kezdődhet az életében, mind szakmailag, mind személyes téren gyökeresen megváltozhat minden. Persze csak ha akarja, de most tényleg minden lehetősége meg lesz arra, hogy javítson a helyzetén, szóval vágjon bele!

Bak (12.22 - 01.19)

Váratlan szerencséje lesz anyagi kérdésekben, emiatt nyugodtabb és kiegyensúlyozottabbá válik. Azonban néhány kollégája megkeserítheti az életét. A héten lesz néhány konfliktus, ami jó alkalmat ad arra, hogy végre átvegye az irányítást, és ne hagyja, hogy kihasználják a munkaátrsai.

Vízöntő (01.20 - 02.18)

A héten sokkal tisztábban látja majd a baráti kapcsolatait, mint eddig. Rájöhet, hogy ki az, akiben nem szabad megbíznia, de lesz olyan ismerőse is, aki hűségéről és támogatásáról biztosítja. Új ismeretségeket is sikerül kötnie.

Halak (02.19 - 03.20)

A Halak számára szakmai téren tartogatnak óriáis meglepetéseket a csillagok. Eddig úgy érezhette, hogy csigalassúsággal halad a karrierje, most viszont annyira felpörögnek az események, hogy csak kapkodja majd a fejét. Eseménydús és fárasztó időszak vár önre, de minden percét élvezni fogja.

Ezekre a csillagjegyekre hatalmas változás vár ősszel

3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete novemberben

(Kiemelt kép: Shutterstock)