Végre kiderült: több van Nagy Réka és Hegyes Berci között barátságnál

A Dancing with the Stars indulása óta mindenki azt találgatja, Nagy Réka és Hegyes Berci egy párt alkontak-e. Most kiderült!

2021. november 16., 10:46

Szerző:

Már az első perctől kezdve izzott a levegő a Dancing with the Stars fiatal párosa, Nagy Réka és Hegyes Berci között. Így nem csoda, hogy a nézők folyamatosan azt találgatták, vajon több van-e köztük barátságnál. Az érdeklődés csak fokozódott a téma iránt, amikor is a táncparketten még egy csók is elcsattant közöttük. Hiába nyilatkozták többször, hogy csak színpadi csókról van szó és csak a koreográfia része volt, a nézők ezzel mit sem törődtek, meg voltak győződve róla, hogy Réka és Berci egy pár. Sőt, a modell még fenyegető üzeneteket is kapott Berci női rajongóitól!

A páros múlt héten esett ki a versenyből, de a Blikknek elárulták, hogy ennek ellenére fontos részei maradnak egymás életének, ugyanis jóval több van közöttük barátságnál!

„Annál sokkal több. Lelki társak vagyunk. Sokkal több mindent megosztunk egymással, mintha csak barátok lennénk”

– jelentette ki Hegyes Berci, amit Nagy Réka csak megerősíteni tudott.

„Ez nem egy kikövetelt dolog volt. Hogy mi ennyire meg tudtunk nyílni egymásnak, az teljesen ösztönös volt. Nem gondolkodtam azon, mennyire engedhetem be Bercit az én világomba, mit mondhatok el neki és mit nem, hanem jött magától. Ez egy sokkal mélyebb dolog”

– árulta el a modell.

A Blikk azt is hozzátette cikkében, hogy a páros tartózkodik attól, hogy kimondják, akár szerelem is lehet köztük, mégis úgy viselkednek, mint egy pár. Az interjúból kiderül, hogy Réka és Berci együtt tervezgetik a jövőt, családlátogatásról és közös karácsonyozásról is szó esett már. 

(Kiemelt kép: TV2 Sajtószoba)