Meghökkentő, Nagy Ervin és követői mit énekeltek a TISZA Párt ünnepségéről hazafelé az 5-ös buszon – videó

Nagy Ervin maga publikálta a videót arról, hogy a TISZA Párt szimpatizánsai egy emberként énekelnek a zsúfolt buszon hazafelé menet.

2024. október 24., 11:34

Szerző:

A TISZA Párt támogatói közül talán a legismertebb személyiség Nagy Ervin színész, aki a párt október 23-i rendezvényén fel is lépett. Utólag a hazaútról is publikált egy videót.

Nagy Ervin és a többiek éneke

Nagy Ervin június óta nem tett ki posztot az Instagramra, de a nemzeti ünnep estéjén elérkezettnek látta az időt, hogy nemcsak sztoriban, hanem permanensen is megosszon egy videót.

„[Az] 5-ös buszon hazafelé”

– írja a 48 éves színész az alábbi videóhoz egy magyar zászló kíséretében. A felvételen az látszik, hogy a zsúfolt buszon csak a TISZA Párt szimpatizánsai lehetnek, mert mindenki énekel, méghozzá (bár ősz van) a Tavaszi szél vizet áraszt... kezdetű népdalt. Ez a népdal egyrészt a rendszerváltozás idején is külön jelentőséget szerzett, másrészt jól összecseng a párt szlogenjével, ami szerint ugye Árad a Tisza.

Nagy Ervin és a TISZA Párt

Nagy Ervin egyébkét a kezdetektől fogja támogatta Magyar Pétert. A népszerű színész a nyáron azt is elárulta, hogy politikai babérokra törne abban az esetben, ha egy TISZA párti kormány alakulna meg a jövőben. Kiderült, hogy milyen miniszterként tudná elképzelni magát a háromgyermekes édesapa. 

Nagy Ervin a 444-nek úgy nyilatkozott július elején, hogy szívesen vállalná a kulturális miniszter szerepét egy esetleges TISZA-kormányban. Magyar Péterről pedig úgy nyilatkozott, hogy szerinte „golyóálló”, ám a párt működésével kapcsolatban neki is voltak észrevételei. 

„Most mondhatnám, hogy nem, de az nem fedné a valóságot”

– jelentette ki Nagy Ervin arra a kérdésre, hogy lenne-e kulturális miniszter.

A színész arról is beszélt, hogy úgy látja, mostanában dől el, kialakul-e egyfajta személyi kultusz Magyar Péter körül, de szerinte ez a veszély nem áll fent. Hozzátette, hogy szerinte ez azért tűnhet most így, mert nincs sok ember a TISZA Pártban.

„Egy politikai pártot és mögé egy politikai arcképcsarnokot felépíteni hosszú folyamat. Ebben az irgalmatlanul gyors villámletámadásban, amit mi csináltunk, ilyesmire egyelőre nem volt idő”

– mondta akkor Nagy Ervin, de azóta ugye majdnem négy hónap telt el, így mostanra talán kezdi a TISZA levetkőzni azt a képet, hogy egy egyszemélyes pártról lenne szó, ami csak Magyar Péterből áll.

(Kiemelt kép: Nagy Ervin Instagramja)