Molnár Anikó keményen nekiment Árpa Attilának

Molnár Anikó az Árpa Attilával való viszályáról beszélt a Nagy Ő kapcsán.

2022. június 16., 09:15

Szerző:

Molnár Anikó nyilatkozott a Story magazinnak. A lap legfrissebb számában A nagy Ő című realityről beszél annak kapcsán, hogy annak idején ő volt az egyik évad címszereplője – miközben a következő szezonban a frissen szinglivé vált Árpa Attila keres majd párt.

A volt és a leendő Nagy Ő onnan ismerik egymást, hogy Árpa Attila annak idején a Való világ producereként dolgozott, amikor Molnár Anikó országosan ismert lett a bentlakós reality második, 2003-as évadával.

„Semmi bajom Attilával. Sőt! Karizmatikus, vonzó férfinak tartom, de tudom, hogy nem vagyok az esete. Biztos vagyok abban, hogy az első adandó alkalommal hazaküldene. Ráadásul nem egyszer nyilatkozott már nem túl hízelgően rólam. Azt is kijelentette, hogy élete egyik legnagyobb hibáját követte el, amikor képernyőre tett. Ezek után hogy jelentkeznék a műsorba? Nem fogom magam leégetni! A volt felesége, Tomán Szabina mellett egyébként sem rúghatnék labdába, kíváncsi leszek, hogy lesz-e valaki, aki valaha felér hozzá”

– nyilatkozott az egykori Nagy Ő.

Molnár Anikó egyébként tegnap a jelenlegi munkájáról, azaz a sminktetoválásról beszélt az Instagramon élőben. Íme a videó.

Molnár Anikóról írtuk

Molnár Anikó 28 kilótól szabadult meg: kiderült, hogyan

Molnár Anikó a kutyák miatt szakított legutóbbi párjával, íme, min vesztek össze

Molnár Anikó Bochkor Gáborról: Sírva borultunk egymás nyakába, amikor megbeszéltük, hogy gyereket szeretnénk

(Kiemelt kép: Molnár Anikó Instagramja)